Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RomanOO

Moja dziewczyna to fleja nad flejami

Polecane posty

Gość RomanOO

jak ją zmienic ? nie zmywa, nie dba o porządek w pokoju, nie dba o siebie myje sie co 3 dni(serio !), ostatnio jak zostałem na noc kazałem jej umyć zęby! auta nie myła od pół roku bo ostatnio to ja go jej wymyłem to samo we wnętrzu syf i tona kurzu, nie potrafi gotować poprostu kaleka życiowa czy da sie kogoś takiego zmienić

Gość kurwicydostane
po co zmienić, jak można wymienić?

Gość klikliklik
juz odpowiedziałeś sobie na pytanie.. no przykro mi, nie ma na cos takiego złotego środka.. może jak Ci ona nie pasuje, lepiej jest ją zostawic?

Gość rgergrg
zastanawia mnie jedno---u kiego chuja z nia jestes

Gość zupełnie nie rozumiem
Wątpię, teraz nie ma specjalnych obowiązków i nie robi nic, to co będzie, jak się pojawią? Może ma depresję, albo ma to we krwi.

Gość RomanOO
jej rodzice też tacy są w kiblu pajęczyna na kafelkach żółte plamy kropli od moczu, możecie nie wierzyć, ale to wszystko jest prawda co napisałem ona jest totalną niedorajdą życiową, ale co ja poradzę...kocham ją :P

Gość djkshjf
ale mnie by tego brakowalo. Do pelni szczescia wlasnie takie szczegoly sa potrzebne jak dla mnie.

Gość hiul
pewnie jestes z nia dla pokazu bo moze jest zajebiscie ładna i ci dupy czesto daje..ale wybacz z takim smierdzielem.....wyobraz sobie po slubie

Gość gość
może chciałbyś podzielić się swoim problemem z innymi osobami na tle popularnego programu tv? wyślij swoje imię i numer telefonu a my oddzwonimy justek88@onet.pl

Gość gość
ja p*****le, stary temat