Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alakatarynka

problem z dzieckiem. DROGIE MAMY POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość alakatarynka

Witam. Mam ostatnio problem z moją córeczką. W styczniu skończyła dwa latka. Kłopot w tym, że od jakiegoś tygodnia nie wiem co się z nią dzieje. Przez cały dzień jest spokój, jest grzeczna, pomaga mi przy młodszej córce, ładnie się bawi ale gdy przychodzi wieczór i jest pora snu to płacze krzyczy rzuca wszystkim zachowuje się tak, jak by sama nie wiedziała co chce ale najgorsze jest to, że nie da się przytulić ba! nawet dotknąć! Krzyczy "nie tykaj nie rób" i to tak jak by jej się nie wiadomo jaka krzywda działa.Nie chce się położyć, nie chce swojego ukochanego misia tylko krzyczy i płacze tak długo aż sama ze zmęczenia zaśnie i wtedy przenosimy ją do łóżeczka. Nie wiem już co się z nią dzieje, nie biję jej ani nic tego rodzaju mąż też nie. Proszę pomóżcie mi.

Gość a jaka różnica
wieku pomiędzy córkami? może jest zazdrosna o małą?

Gość alakatarynka
różnica wieku to rok i 9 miesięcy.Raczej nie jest zazdrosna wręcz przeciwnie, dzieli się zabawkami itp. od tygodnia tak się dzieje.

Gość a to ci dobre
diabeł ją opątał. Przelej jajko nad jej głową.

Gość a powiedz
czy ona w dzien spi i ile bo ja tez mam 2 latka i taka chisteria jest wtedy jak jest przemeczony i slaby wtedy ma napady placzy wrecz chisteri i zasypia ze zmeczenia

Gość qnut
Koleżanka miała podobnie. Nie wiedziała co jest grane. Pomógł psycholog. Okazało się że mała widziała jak rodzice uprawiają sex poprostu ( w nocy ).

Gość mamciuchna
Może trzeba zacząć ją wcześniej kłaść. Jeśli pora jej snu przypada powiedzmy na 19.30 to tak od 18 ją szykować do spania, kapiel, kolacja itp, potem czytanie bajek, żeby wyciszyła się zanim przyjdzie pora jej histerii.

Gość alakatarynka
śpi w dzień około 2 godziny..... a i zapomnialam dodać ze nie daje założyć sobie pieluchy na noc. zakładamy jej dopiero jak zaśnie

Gość a powiedz
to widocznie bunt dwulatka ja bylam teraz na bilansie i p.doktor kazala sie uzbroic w cierpliwosc .Moje dziecko ma czasem napady histeri na szczescie czasem ,nic wtedy nie robie tylko czekam jak sie troche uspokoi to mu tlumacze o co chodzi ale i mi niestety czasem nerwy puszczaja ,wrzasne a potem wyrzuty sumienia