Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhgbnmnhbgvbn

JAK NAPISAC OFICJALNE PISMO??

Polecane posty

Gość kjhgbnmnhbgvbn

Witajcie.NIe moge pojechac do mojego ulubionego zespolu wiec postanowilam sciagnac ich do siebie.W zwiazku z tym musze napisac ciekawa oferte przedstawiajaca zespol.Nie jestem dobra w pisaniu oficjalnych pism.Czy moglibyscie mi pomoc zeby to mialo rece i nogi? To moj poczatek : Szanowni Państwo, mając na uwadze odbywające się w sezonie letnim festyny chciałam przedstawić propozycję profesjonalnego zespołu..

Gość kjhgbnmnhbgvbn
Dodam,ze pismo porozsylam do ,,urzedasow'',domow kultury,organizatorow koncertow.

Gość jak to zespol to napisz do nic
jak do zespolu, kogods kogo bardzo lubisz, kogo czujesz, a nie jak do firmy powaznej jak atak sefca :P szybciej do nich taka forma przemowi niz oficjalne pismo jak przedstawiciela medycznego :P

Gość kjhgbnmnhbgvbn
NIe nie nie.To ma byc oferta ktora zainetersuje organizatorow tak,ze zaprosza ten zespol na koncert.

Gość kjhgbnmnhbgvbn
Prosze o powazne odpowiedzi.

Szanowni Państwo, mając na uwadze odbywające się w sezonie letnim festyny chciałam przedstawić propozycję profesjonalnego zespołu: [tu wpisz nazwę zespołu]. [tu krótko opisz, jaką muzykę grają i parę słów na ich temat]. koniec

Gość kjhgbnmnhbgvbn
I tyle?A jak sie zainteresuja to wtedy podeslac im dluzsza prezentacje?

Gość fgdsfgds
do pisma koniecznie dołącz wypalony na płytce esperanza album tego zespołu :classic_cool:

Gość kjhgbnmnhbgvbn
Hmmmm....nie wiem ile biora za koncert.Bardzo mi zalezy zeby go tu sciagnac,tzn.w moje rejony.MOge im jedynie podac namiary.

a tak w ogóle to jesteś jakimś współorganizatorem, pracujesz w domu kultury, czy coś? czy jesteś zwykłą osobą, która ni z tego, ni z owego zamierza pisać do władz miasta, kogo mają sprowadzić na festyn? :P jeśli to drugie, to obawiam się, że tego typu inicjatywy trafiają zwykle do okrągłego segregatora :(

Gość kjhgbnmnhbgvbn
Tak wiem.Miasta,gminy maja wyznaczona kwote na koncerty/festyny.

Gość kjhgbnmnhbgvbn
Niestety naleze do tej drugiej grupy.Ale wierze,ze mi sie uda i bede robic wszystko zeby tak bylo.

to już lepiej by wyglądało, jakbyś znalazła sporą grupę zwolenników i wysłała takie pismo np. z 50 podpisami (co najmniej), to przynajmniej ktoś by może zwrócił uwagę :)

Gość kjhgbnmnhbgvbn
Dzieki za pomysl:).Skorzystam:)

Gość kjhgbnmnhbgvbn
CZ SĄ TU MOŻE JACYŚ ORGANIZATORZY?

Gość kjhgbnmnhbgvbn
Myślałam nad tym czy wysłać maila czy pismo pocztą?A co do podpisów,nie możliwe żeby zebrała chociaż jeden.Nie bd jeździła do miast odległych o 50-100km tylko po podpisy.Na swojej liście mam ok.30 miast i miasteczek.