Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barsa

ile dni najdłużej nie myłyście miejsc intymnych

Polecane posty

pytam bo czasem w ciązy na prawde nie ma sie siły na nic... ja chyba z 1,5 tygodnia

Gość oł noł
To nawet nie jest smieszne, tylko zalosne.

Gość pól roku ale jak
weszki zaczely skakac z bobra na glowę to postanowiłam skorzystać z prysznica :P Glupie pytanie, oczywiście ze się myję codziennie, a jak czasem nie mam takiej opcji np pobyt z dziećmi w szpitalu i brak prysznica dla rodziców to używam mokrych chusteczek do podmycia się.

Gość no jak to ile?
oczywiście, że cały pierwszy trymestr ciąży, bo ten jest przecież decydujący i lepiej chuchać i dmuchać na zimne:P

Gość Błagam Cię
Dmucha się na gorące. Na zimne się chucha :P

Gość no jak to ile?
przezorny zawsze ubezpieczony dlatego ja i CHUCHAŁAM i DMUCHAŁAM:P:D

Gość no jak to ile?
czasem nawet bylam DMUCHANA :-D

Gość Błagam Cię
No proszę jaka postawa. Zna się kobita na żartach :D Inna by mnie już zwyzywała :P

Gość no jak to ile?
no i co się podszywasz? żal ci? ciebie nikt nie dmuchał pewnie:P

Gość batyrkkka...
Prowokacja bo nie wierze :D

Gość Błagam Cię
Jak w rybnym pracuje to jej dawno jedno jak często się myje :P

i tak tu nikt nie zna to napisze ok 3 tygodni.... wole tego nie wspominac, poprostu miałam depreche i nic mi sie nie chciało

Gość od tego smrodu miałaś deprechę
?

Gość łoooooo matko
max to 2 dni, a tak normalnie to raz dziennie to minimum

dziewczyny, nie żartujcie. Przecież to musiało klepać od was, że ojej :O Ja czasem po imprezie padnę i się nie umyję przez jeden wieczór, to potem mi nieświeżo, a co dopiero mówić o przerwie ponad tygodniowej. Nie swędziało was nic? poza tym przecież nawet przy zalatwianiu się...ściągasz majtki a smród aż odrzuca :O

Gość co śmierdzi to smak ma
:D

Gość jestes dziewczyna i to
ściągasz majtki a smród aż odrzuca] jak odrzuca to musisz wiedziec to z doswiadczenia :O ja sie myje codziennie, wiec nie mam pojecia jak jest jesli nie myje sie dzien, dwa czy dluzej. i nie oceniam, skoro sie nie mylas i ci nie przeszkadzalo to mi tym bardziej ;)

Gość klon nida i buk tatra
nie zdarzyło mi się nigdy żeby dupy i cipy nie podmyć conajmniej 1 raz dziennie, nawet w podróży używa się husteczek nasączonych, jak można nie odświeżyć dupy po sraniu? ludzieeeeeeeeeeeeeeee

Gość o rany julek
mam nadzieje, że to tylko kiepski żart...można włosów nie umyć, buzi, ale kurczę cipy i dupy to juz nie rozumiem, przeciez skoro myjesz sie naprzyklad pod prysznicem to normalne ze myjesz sie cala a nie tylko poniektore czesci ciala, no chyba ze nie ktorzy omijaja, ale nie widze sensu w tym :)

@jesteś dziewczyna Nie muszę testować. Można łatwo się domyśleć :O

Gość o rany julek
a co to za rozroznienie, facet czy baba, kazdy powinien sie myc codziennie, zeby nie zabijac innych swoim smrodem :)

Gość jezu jak zwykle banda
pojebanych, ponuraków nie znających się na żadnych żartach zleciała się do kafe:O

Słyszałam kiedyś wypowiedź lekarza ginekologa, kiedy to pacjentka zgłosiła się do porodu i po zdjęciu majtek buchnęło smrodem. Położna spytała, "kiedy się pani ostatnio myła?" to pacjentka powiedziała że przed ciążą, bo jej w domu powiedzieli że w ciąży nie wolno się myć bo infekcja. Oczywiście żadnych badań w ciąży też nie miała robionych. To jest dopiero patologia.

Gość jasny gwintt
saint-gobain powiedz ze to zart :D

Gość pracuję w miejscu gdzie jest
sporo kobiet, mamy oddzielne w wc niż mężczyźni więc nie ma opcji że to oni. Czasem jak się wejdzie do kibelka babskiego to śmierdzi niemytą cipką niemiłosiernie. Zauważyłam że często to występuję gdy w pracy jest pewna koleżanka. Smród nie do wytrzymania.

Gość o makaron
osz kurwa :OO pewnie jak sie nie mycha cla ciaze to nawet majtek nie musiala zdejmowac zeby bylo czuc a to smierdzenie z damskich kibli to dosc powszechne jest, ale czasami to ten odor nie jest od niemycia ale od infekcji intymnych

Gość nie zdarzyło się,
aby choć raz dziennie pod prysznic nie wejść. W podróży używam nawilżonych chusteczek i nie wyobrażam sobie innej opcji.

Gość idnfudkf
Miałam taką kumpelę że waliło od niej na kilometr niemytą cipą. Siki itp. A wiecie jaki absurd ?? Miała największe powodzenie u facetów choć urodą nie grzeszyła :O' A wracając do tematu - max 2 dni !! Używam wkładek higienicznych i jeśli nie mam jak skorzystać z prysznica to używam chusteczek nasączanych. Nie znoszę włazić do damskiej toalety bo zazwyczaj śmierdzi jakby nie myły się w czasie okresu bleeeee