Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rocky Okie

Dziewczyny! co mam zrobić z tym fartem?

Polecane posty

Gość Rocky Okie

Poznałem nieziemską dziewczynę. Idealna jest, piekna, inteligentna, świetnie całuje ale....... nie mam nr.tel. Oczywiście poprosiłem o w/w nr., ona mi podała ale w natłoku myśli i zauroczenia chyba źle zapisałem. Dzwoniłem do niej ale jakaś babka powiedziała mi że to pomyłka. Jestem pewny, że to nie jest jej głos, co mam zrobić, jak ją odszukać?

Gość Rocky Okie
widzę koleś, że Ty już tak robiłeś. Sorry ale dziewuchy z burdelu mnie nie interesują. Szukam mojej, tej wymarzonej

Gość Olka M.
Chcialabym byc ta dziewczyna, ktorej szukasz :(

Gość Olka M.
moze poprostu idz w to samo miejsce co sie poznaliscie, moze to jej ulubione i czesto tam bywa :)

Gość koksutonaskce
naiwny jesteś żyj w tym obłędzie

Gość dziś na pomarańczowo
hahahah pewnie zobaczyła nieznany numer, domyśliła się, że to Ty i poprosiła siostrę/mamę/współlokatorkę o odebranie z tekstem, że pomyłka. to, że Tobie ona wpadła w oko, nie znaczy, że Ty jej też. a skoro się całowaliście zanim zdobyłeś jej numer, tzn. że poznaliście się na imprezie czy czymś takim, a Ty beznadziejnie całujesz

Gość chyba co zrobic z tym
niefartem :classic_cool:🖐️

Gość a tak szczerze to wszyscy mamy
twoj arcy wielki problem gleboko w naszych slodkich doopencjach :classic_cool:🖐️

Gość Widze ze nic nie widze
Widze, ze najlepiej jest kogos zlac na forum i jest git :/. Mialam podobna sytuacje. Podalam nr a poniewaz mialam go od kilku godzin. i bylam lekko wstawiona oczywiscie pomylilam koncowki, hahahah :). Jak sie nietrudno domyslec, caly czas myslalam, dlaczego on do mnie nie zadzwonil :D Przeszlo mi po tyg :D. Ok. 2 miesiecy pozniej on mnie wychaczyl na innej imprezie i tak juz jestesmy malzenstwem prawie 4 lata :). Tak wiec Autorze nie martw sie tylko czekaj na to co los przyniesie, powodzenia :)

A tak na marginesie, to dziewczyny na tym forum caly czas psiocza na fecetow, jacy to oni- be i zli a jak facet " moze sie zakochal" i prosi o rade to macie go w dupie :/

Gość Eeerrr...
Albo to ona podala zly numer..Tez tak kilka razy zrobilam:)

Z przejęciem godnym lekarza po udanej resuscytacji pacjenta, słucham żartów Karola Strasburgera a kiedy dojdzie do puenty, zaśmiewam się głośno, raz po raz :classic_cool:

Gość Rocky Okie
To było pierwszy raz kiedy udało mi się coś wyrwać na dżamprezie, także nie dziwcie się proszę, że jestem taki niedoświadczony i nie wiem, ze laski specjalnie podają złe numery takim leszczom jak ja:O

Gość grgfesargrea
ja czasem podawalam specjalnie zle numer zeby sie facet ode mnie odczepil choc przed nim zgrywalam slodka idiotke

Gość ciem_barowy
Bo jak Ci dziewczyna podaje numer to zapisuj go do telefonu i od razu puszczaj strzala "by ona Twoj tez miala". Jak nie odbierze to znaczy ze wkreca i wtedy ją ukarz !

Gość ale po co się bawić w jakieś
podchody, w podawanie fałszywych numerów... mnie jak się facet nie podoba, to mówię mu prosto z mostu, ze sorry Batory, ale nie dla psa kiełbasa, chłopcze :classic_cool: