Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefertari.ayu24.1

niedoszły romans?? Czy ktoś potrafi zrozumieć tego faceta

Polecane posty

Gość Nefertari.ayu24.1

Zakochałam się w żonatym mężczyźnie, który jest mężem mojej szwagierki (wiem, że to głupie, ale nic na to nie poradzę!) Znam faceta już 7 lat, narastało to we mnie stopniowo on wyraźnie też mnie adorował, od jakiegoś czasu nieźle flirtowaliśmy, pisaliśmy smsy po nocach, w końcu spotkaliśmy się wreszcie sam na sam (prawie) ale doszło tylko do pieszczot i pocałunków (ograniczało nas dziecko latające po mieszkaniu), następnym razem wszystko było zaplanowane, długo sie przygotowywałam, spotkaliśmy się przy wódce. Byłam pewna, że alkohol zawróci nam w głowach. przecież chcieliśmy tego oboje, czułam się cudownie gdy mnie całował i pieścił, ale gdy miało dojść do TEGO opierałam się mimo że miałam nieźle wypite (!) Mimo to następnego ranka obudziłam się szczęśliwa... do czasu aż dostałam sms, że to co wczoraj robiliśmy było chore i że nic takiego więcej nie będzie miało miejsca. Nie rozumiem, nabrał do mnie obrzydzenia pomimo tego że nawt mni eni eprzeleciał?? Jestem b atrakcyjną kobietą, on jest starszy o 14 lat... Czy ktoś potrafi zrozumieć zachowanie tego faceta? Serce mi krwawi

Gość koksutonaskce
user maat re nefertari!

Gość koksutonaskce
nie ładnie dobierać się do cudzego mężczyzny! oj nie ładnie!

Gość po prostu zwyczajnie
opamiętał się. Widocznie rodzina dla niego ważniejsza.

Gość nefertari24
Niestety on zaczął i rozkochał mnie w sobie. Co robić?

Gość koksutonaskce
a facet prawie w porządku! w pore sie opamietał! chwali sie za to!

Gość koksutonaskce
szukaj gdzie indziej swojego Ramzesa!!!

Gość koksutonaskce
albo Echnatona:-)

Gość po prostu zwyczajnie
Zapomnieć o nim... i żyć dalej

Gość Nefertari24
rzeczywiście facet w porządku namiętnie całuje żonę szwagra na rocznicy swojego ślubu. Bo tak to się zaczęło. Ale nie mogę już bezniego żyć...

Gość Master2_prawdziwy
Jesteś kretynką. Ale pozatym gość popełnił błąd, a teraz stara się chyba jakoś z tego wyjść. A Ty poszukaj sobie jakiegoś WOLNEGO. Koniec, tyle w temacie.

Gość suprise!very nice
ja go rozumiem

Gość suprise!very nice
um! u faceta nie ma sie czym dzielić/jeden penis/na dwie

Gość a jak myslisz dlaczego
tydzien temu załozyłas identyczny temat tylko ze wybrankiem był mąż przyjaciółki który tez opamiętał się a teraz powiedz na którego z nich sie napalasz i nie mozesz dac rady z cipą psychiką moze o tym podyskutujemy idiotko ?

Gość mariner
Jestes kretynka na nispotykana skale! ile ty masz lat!? zachowujesz sie jak 15 latka i on slusznie postapil jak postapil. Jak umowilas sie i byla wodka ,peszczoty itd to dlaczego go nie dopuscilas do siebie ? moglas mu to szczerze wyjasnic ,a nie zostawiac na lodzie ! Mysle ze masz niezle narabane pod kopula i slusznie napisal ci takiego sms bom poczul sie jak frajer ,zwyczajny frajer lub zabawka w twoim reku a to jest jak kopnac faceta w jaja !

Gość mariner
Pytaanie samo sie narzuca ! czy ciebie ktos potrafi zrozumiec ?! postapilas jak klasyczna egoistka i na dodatek upokorzylas tego faceta ! masz teraz u niegomprzechlapane i 10x sie zastanowi zanim z toba nawize kontakt ponownie :) Zapracowalas sobie !

W temacie zadałaś pytanie: Czy ktoś potrafi zrozumieć tego faceta? To teraz ja zadaje inne pytanie: Czy ktoś potrafi zrozumieć autorkę? Bo ja nie! Faceta rozumiem! To musi być jakiś porządny facet! W porę się opamiętał!!

Magda_2012, umiesz czytać ? Facet jej nie posunął bo mu nie dała i dopiero potem mu się odwidziało Powodzenia przy wyborze partnera 🖐️

Gość Nefertari24
Wiem, jestem straszną kretynką, żałuję że mu nie dałam, może teraz byłoby inaczej, z drugiej strony myślałam, ze jak mnie zdobędzie to się nasyci i więcej nie będzie chciał się spotkać. Logiczne. A było odwrotnie. Nie wiem czemu;(

Gość ruupi
moim zdaniem po prostu sie opamietal w pore ze to nie ma senu czul ze jeszcze nie przekroczyl tejj granicy i w pore zakonczyl, mysle ze lepiej ze nie poszlas na calosc :) teraz wyrzuty mniejsze ;) NIe chciał to jego sprawa, wez sie garsc i poszukaj sobie innego ;) Tego kwiatu pół światu ;)

Gość Nefertari24
Jak myślicie, czy on coś jednak czuje do mnie, tylko zakończył to, bo nie chce krzywdzić rodziny, czy zwyczajnie nabrał do mnie wstrętu??? (Wstrętu z niewiadomego powodu, wcześniej sam mnie namawiał na taki układ, że będziemy się spotykać!!)

Gość oj daj spokoj , po co ci to ?
pomysl o swojej rodzinie ,o swoim mezy , o dzieciach i o rodzinie szwagra. Powinnas sie cieszyc ,ze zrezygnowal !!!

Gość Nefertari24
z czego mam sie cieszyc?! że woli swoja gruba starą brzydką wąsatą i owłosioną jak wilkołak żonę??? tego potwora!! co on w niej widzi?? kurde, przecoez oni nawet ze soba nie rozmawiają! On jej nie może kochać!!!

Gość Kniiggyb
Gdybym cie znala i wiedziala o tym to bym cie pier.dol.nela w ten glupi leb. Co ty sobie myslisz kur.ewko? Facet nie chce zostawic rodziny dla ciebie, podla szmato! Chociaz raz sprawiedliwosc zwyciezyla.

Gość Kniiggyb
Tak widzisz te kobiete? A moze on ja inaczej? Sama przejrzyj sie w lustrze, pewnie masz juz zmarszczki, cialo juz nie te. Fakt jest jest taki, ze jestes glupia stara kur.wa pozbawiona zasad, w czym ona przewyzsza cie o 100%.