Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika - uk

mam wszystko - a jestem nieszczesliwa bo mam......... za duzo kasy

Polecane posty

Gość angelika - uk

opowiem wam swoja historie w polsce narzekalam na brak kasy wiec sie zmusielam wyjechalam za chlebem do uk. Mam tu fajna prace zarabiam calkiem niezla kase stac mnie na duuuuuzo wiecej niz w polsce i wydaje mniej niz zarabiam, mam fajne ciuchy kosmetyki wszystko czego zapragne to mam ale....... no wlasnie , nie czuje sie szczesliwa. Nudza mnie juz zakupy, juz sama nie wiem co mam sobie kupic zeby poprawic sobie nastroj. Mecza mnie moi znajomi , czesto zamykam sie sama w domu i ogladam moje skarbenka czyli bizutrie i buty jakie sobie kupuje. tylko to mnie podnieca , ale nie jestem szczesliwa Zaluje ze nie mieszkam w polsce , ten brak kasy jednak teraz doceniam - ta szkole zycia jaka mialam w polsce gdzie musialam kombinowac aby starczylo od 1 do 1go. Kupowalam w lumpeksach , czesto niedojadałam a bylam szczesliwa Morał? Pieniądze szczescia nie daja- cieszcie sie z tego co macie kafeterianki

Gość JOLANTA BARTOSZEWICZ
TRZEBA BYŁO KSIĄŻKI CZYTAĆ MŁODZIUTKA DAMO!

Gość ten mąż kuzynki mogł
pieniadze szczescia nie dają....dopiero zakupy

może problemem jest to, ze jestes zakupoholiczką...kupujesz kolejne ciuchy, cieszysz się nimi w domu ale na krótko...wolisz chodzić po sklepach niz spotykać się ze znajomymi. znam ten stan bardzo dobrze, tez kiedys wystarczyły mi lumpeksy raz na jakiś czas :(...

Gość angelika - uk
do jola- mlodziutka nie jestem do zyeb- zapraszam do siebie

Gość jhgak.djcgh
buty torebeczki i fatalaszki i tylko to - to nie jest jeszcze "bogactwo" Wyrwałaś się 5 milimetrów powyżej swej biedy ... To jest takie dosyć żałosne jak ktoś gówno w sumie ma a mu się wydaje. Idź, pooglądaj domy na które cię nie stać. może to ci pomoże. Może to kwestia towarzystwa albo idealizowania starych czasów

Gość angelika - uk
chyba tak - jestem zakupoholiczka- ale to co kupie mnie juz nie cieszy moze przez 5 minut kolejna zabaweczka a potem szukam dalszych podniet. straszne uczucie - miec pieniadze i nie miec ich na co wydac

Gość przeciez nie trzba inwestowac
w bizuterie , zakupy i inne nudne sprawy. Zaloz schronisko dla zwierząt- nie bedziesz sie nudzić. Kasa daje wybor - mozna przeciez nadal mieszkac w lepiance i kupowac w lumpeksach , nikt nie zabroni.

Gość angelika - uk
nie to nie podszyw

Gość angelika - uk
ja po prostu musze widziec ze moja ciezka praca nie idzie na marne ze cos kupuje ze nie przepierdalam kasy na imprezyz. w polsce nic nie mialam a tu chce cos miec - moze z tego sie to wzielo

Gość ten mąż kuzynki mogł
zjeb, teraz ty bedziesz chodził na zakupy, a autorka w domu bedzie ogladać zdobycze

Gość angelika - uk
to zapodaj fotke zyebie

Gość Marta8723456
zajebiscie a ja studentka nawet nie mam laptopa, który jest mi cholernie potrzebny na studia, no ale jak mam na niego uzbierać skoro studiując muszę jednocześnie się sama utrzymać..? Boże, zaraz się popłacze...

Gość stopcenzurzeinternetu
KOCHANI NIE MAM NA CELU SPAMOWAC TEMATU, ALE TO BARDZO WAZNE JUŻ NIEDŁUGO MOŻE NIE BYĆ I KAFETERII WCHODŹCIE NA STRONE http://poznajprawde.prv.pl/ i sami wyróbcie sobie zdanie czytajcie i linkujcie gdzie tylko się da, nagrywajcie filmy ze strony na dysk, a najlepiej na płyty, bo już niedługo strona może przestac działać!! To nie jest reklama, to nie jest podszyw, dzieje się coś bardzo ważnego czemu musimy przeciwdziałać!!!!!!! Już 8 marca tego roku, Federalne Biuro Śledcze może unieruchomić kilka kluczowych serwerów nazw (DNS), co w efekcie może spowodować zablokowanie Internetu dla milionów użytkowników. Oficjalnie działania te sa wykonywane w trosce o internautów. Serwery, które znalazły się na celowniku FBI zostały zainstalowane w 2011 roku i miały stanowić linię zabezpieczającą przed działaniem nieprzyjemnego trojana internetowego nazwanego DNSChanger Trojan. DNSChanger może się dostać do komputera niczego nieświadomego użytkownika końcowego, co ostatecznie wprowadzi go w tarapaty. Wirus zmienia w zainfekowanym systemie ustawienia DNS powodując dostęp do niechcianych i ewentualnie nawet nielegalnych stron internetowych. DNSChanger pochodzi prawdopodobnie z Estonii i mógł zainfekować aż pół miliona komputerów w Stanach Zjednoczonych. Tymczasowe serwery miały za zadanie powstrzymanie propagacji trojana poprzez zastąpienie zainfekowanych serwerów ich czystymi surogatami. Dzięki koordynacji działań z władzami estońskimi, którzy aresztowali osoby odpowiedzialne za powstanie złośliwego oprogramowania, FBI skonfigurować tymczasowe serwery, tak, aby dać czas firmom i osobom prywatnym posiadającym DNSChanger w swoich systemach. Jednak to może nie wystarczyć, aby uratować wszystkich dotkniętych problemem. Po 8 marca 2012 roku, wszystkie komputery nadal zarażone DNSChangerem mogą już nie być w stanie obsłużyć żądań dostępu do stron internetowych. Sprawa jest na tyle poważna, że dostrzeżono ja na Kremlu gdzie krąży raport stwierdzający, że USA przygotowuje się do „wyłączenia znacznej części Internetu. Rosyjscy eksperci ostrzegają, że to może być preludium do nowej wojny w cyberprzestrzeni, którą względem użytkowników sieci szykują niektóre kraje. Idąc tym torem rozumowania ACTA, SOPA czy PIPA były jednymi z kamieni milowych mających dać możliwość ostatecznego chwycenia za twarz niepokornych stron internetowych i prowadzących je internautów. Całkiem możliwe, że trojan DNSChanger jest wygodnym wytłumaczeniem pogłebienia zamordyzmu w sieci. Źródło: http://www.zmianynaziemi.pl/wiadomosc/8-marca -2012-fbi-planuje-wylaczenie-czesci-internetu Możliwe , że robią przygotowania pod false flag związany z zablokowaniem internetu przez Anonymous o czym wcześniej wspominałem w artykule Anonymous szykują wielką akcję - Global Blackout albo zainstalują jakieś narzędzia do większej kontroli internetu i inwigilacji użytkowników.

Gość mikadoo
Jak nie masz kasy to zamiast na studia moglas isc do pracy.

Gość angelika - uk
ja tu kupilam 3 laptopy w ronych kolorach sa naprawde tanie po 700 funtow zdjecie calej sylwetki prosze

Gość laickaalicka
Tanie... mnie na takiego za 1000zł ni stać... Po co CI 3 oddaj mi jeden...

Gość angelika - uk
piszcie piszcie kochani ja potem sie odezwe bo to jest silniejsze ode mnie lece znow na zakupy moze jakies nowe buty lub kiecke upatrze nie moge sie opamietac

Gość angelika - uk
dalabym ci kochana a le w polsce sa inne wtyczki przeciez

Gość Wykończmy ją!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daj mi polowe

Gość jhgak.djcgh
angelika - uk dalabym ci kochana a le w polsce sa inne wtyczki przeciez o przejściówce polonus tepy nie słyszał?

Gość Marta8723456
co za problem wtyczki wymienić tzn przejściówkę załozyć no ale ok spoko..

Gość angelika - uk
wrocilam kochani kupilam 3 bluzki 2 pary butow bluzek nawet nie przymierzalam i butow tez nie bralam z wieszakow jak leci kupilam tez fajne biodrowki i .......... mikser nowy bo mi sie zepsul plus 4 filmy na dvd - ladnie? ale jestem happy aaaaaaaa i tusze do rzes 3

Gość dddfffffdd
Ale masz wyobraźnie dziewczynko...

Gość angelika - uk
wyobraznie to wy macie ja mam............konkretne pieniadze

Gość Marta8723456
a z lapem mowiłaś serio?

Gość angelika - uk
jade zaraz do harrodsa po nowa bizuterie. ciaO