Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka przychlastów

ojciec sie chyba wyprowadził z domu...

Polecane posty

Gość córka przychlastów

znaczy sie matka go wywaliła :O nie wiem z jakiego powodu, ale domyslam sie ze chodzi o alkohol xD kłócili sie przez 20 lat, ale teraz to już chyba koniec, ja jebie z kim ja mieszkam.

Gość córka przychlastów
chyba nawet się zbytnio nie przejęłam ;) ma ktos podobną sytuację?

Moi też się żrą ;) czasem aż mnie ręka swedzi żeby im przy... :D ale leje na to, widziały gały co brały i tak się lada chwila wyprowadzam i bedę miała święty spokoj ;)

Gość ferdżii
a co ojciec pijus?

Gość córka przychlastów
w zeszłym tygodniu tak darli mordy ze caly dom słyszał, w końcu ojciec pierdyknał matce z kopa w morde i się zamkła

Gość córka przychlastów
Pije po kryjomu i myśli, że tego nie widać. Moja mama bardzo nie toleruje alkoholu i "pozwala" pic mu tylko na wielkanoc i boze narodzenie. Ale moj ojciec preferuje piwo codziennie. Wiele razy widziałam go podchmielonego czy np. jak chował puste butelki do bagaznika. On żłpie chyba codziennie te piwsko. Tez zastanawaim sie nad wyprowadzką...

Gość córka przychlastów
18:38 podszyw....

Gość A tez wywalilam chłopa z domu
Zrobił sie taki chamski i tak mną pomiatal ze pewnego dnia nie wytrzymalam ! Może twoja mama tez już miała dość ..

Gość córka przychlastów
moja mama nienawidzi mojego ojca, wiem to ;] nigdy nie widziałam miłości pomiedzy nimi, nawet czułych gestów (przytulenia). Owszem ojciec nieraz probował ale matka nie chciala go przytulic/pocałowac. Uczestniczę w kłotniach pomiedzy nimi odkąd pamietam, od zawsze praktycznie. Coz mogli od razu wziac rozwod a nie meczyc sie ze soba tyle lat..

Gość córka przychlastów
up

Gość córka przychlastów
nikt nie jest/byl w takiej sytuacji?

Gość simian raticus
JEDNI PORZĄDNIEJĄ, A DRUDZY CHAMIEJĄ! Z ABSTYNENTÓW ROBIĄ SIĘ ALKOHOLICY, A Z PIWOSZY ABSTYNENCIAKI! WYCHOWYJCIE SWOICH STARYCH SAMI SKORO DZIADKOWIE NIE UMIELI, ALBO RADY NIE DALI! ECH, TA MŁODOŚĆ! LEDWO CO CZŁOWIEK BOBO FRUIT PRZESTAŁ PIĆ, A JUŻ TRZEBA SIĘ Z PROBLEMAMI ZMAGAĆ I ŻYCIÓWKĄ PO FORACH DZIOBAĆ!

Gość wfdbvsd
a kto pila ojciec czy matka

Gość córka przychlastów
Moich sie juz nie da wychowac, przynajmniej ojca. Wiem jaki byl w mlodosci, bo nieraz cos nie cos usłyszłam. Pijak po prostu. Gdyby nie moja mama to bylby żulem spod monopolowego. Moja mama go wychowywała, ale wiem ze juz dawno nie dawała rady. nie wiem tylko dlaczego wyszla za niego za mąż?:O co to był wyscig szczurów czy co? poznała go w dniu slubu dopiero? nie rozumiem...

Gość a wolałabyś żeby się byli
rozstali 10 lat temu?

Gość córka przychlastów
chyba tak przez ich klotnie wiele wycierpiałam, dopiero od niedawna zdalam sobie sprawe ze niewarto sie tym przejmowac

Gość olej dziadów
zyj swoim zyciem