Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od dzisiaj singielka. znowu.

Odeszłam od Niego bez słowa wyjaśnienia..

Polecane posty

Zobaczyłam dzisiaj, że mój chłopak (jesteśmy parą od października) nosi w portfelu zdjęcie swojej byłej dziewczyny. I nie to, że ma pełno zdjęć tylko właśnie ją ma w portfelu. Kurcze, teraz mi głowę zawraca na gg a ja nie mam ochoty z nim rozmawiać..

nie uwierzyłabym, że zapomniał wyjąć. Przez tyle tygodni? Ech :(

Gość normalnie.....
nie znasz facetów :D:D:D do sracza chodzą po omacku bo im zarówki się nie chce wymienić :O

Gość a ja bym uwierzyła
myślisz że nosi je tam bo nocami ogląda je sobie w portfelu albo lubi na nia zerkać co chwila przy płaceniu? Jakby ja dalej kochał/ myślał o niej to by oglądał (może tak robi?) jej zdjęcia w domu, w ciszy i spokoju. Ja też długo po rozstaniu nosiłam zdjęcie exa, bo.. ciężko je było wyjąc :p

Haha To nic XD Ja u swojego chłopaka znalazłam nagie foty jego dwóch ex. I jego też na których miał penisa powiązanego sznurami XD. To było ostre :D

A to zdjęcie miał na wierzchu czy w jakiejś ukrytej przegródce? Bo po rozstaniu mógł je schować i normalnie w świecie o nim zapomnieć. Mi też się coś takiego zdarzyło.

Miał w tej przegródce z wierzchu. Od razu widać, gdy otwiera portfel więc nie zapomniał. Ja też mam zdjęcia byłych, ale schowane w tzw pudełku z pamiątkami, nie noszę ich przy sobie. tak mi się przykro zrobiło, nie chcę go oglądać :(