Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza1191

Co sądzicie o moich nogach SZCZERZE ??

Polecane posty

Gość iza1191

Nie nawiedzę ich kształtu a w szczególności tylnej części ud :( Co sądzicie o nich ? Czy dało by się zmienić ich kształt ? Tu znajdziecie 3 zdjęcia bo chyba się nie da dodać na forum ;/: http://www.fotka.pl/profil/iza1191

Gość rewgfwfgw
w spodniach wyglądają normalnie a teraz opuść kafeterie :classic_cool:

Gość chcesz sie przejechać
masz koorwa problemy dziewczyno :D

Gość hgtime is on my side
masz chyba takie same nogi jak ja , identyko :) mi sie nie podobaja uda, kupiłam rolki ide na diete i mam nadzieje ze pomoze!

Gość perelka mala....
nie mówi się mi się tylko mnie się !

Gość bardzo ladne ale gdy
przytyjesz to uda beda grube. nie zaszkodzie nad nimi troche popracowac aby byly swietne. widac jedno zdjecie do pozostalych trzeba miec konta na tym portalu.

Gość iza1191
Ale nie wiem czy dieta coś da mam 177 cm wzrostu i warze 52 kg ;/ i nie wiem co zrobić by zmienić ich kształt :(

dieta nic nie da pobiegaj lepiej. nie jestes gruba tylko tluszcz ci sie na udach odklada. nogi sa naprawde ladne nie ma sie czym przejmowac nawet jesli nie chce ci sie biegac :D

Gość iza1191
Sory za błędy 2 ale mam dysleksje :)

Gość iza1191
Lubie biegać ;) A czy są jakieś konkretne ćwiczenia które by doprowadzić je do ideatu prócz biegania ??:)

moim zdaniem na nogi najlepsze bieganie albo jazda na rowerze.

Gość iza1191
Większość dziewczyn z moim wzrostem ma ładne chude uda a ja mam takie "kurczaki"

nie jeszcze nie masz ud jak u swinki bez obaw ale jestes najprawdopodobniej dosc mloda i gdy zacznie sie odkladac tluszcza to pewnie wlasnie na nich wiec nie zaszkodzi pobiegac.

ja pierdole, baby naprawdę są głupie 😭 :O

Gość iza1191
No ok ale jak bym tego nie robiła jak jest cieplej to jeżdżę na rowerze a latem regularnie wstaje o 6 am i biegam i nie wiedzę żadnych efektów czy ich kształt może być związany z tym że w dzieciństwie miałam nadwagę ??

Gość Gość
vodka Ty tez :D?

Gość Gość
iza1191 możesz biegać, skakać, pływać kształtu nóg nie zmienisz. Tak Cię obdarzyła natura i jej podziękuj za to

Gość iza1191
A słyszałam kiedyś o takim czymś jak obwiązywanie ud folią spożywczą która pomaga schudnąć czy to jest choć by troszkę prawdziwe ?

nie wiem. jednym sie tluszcz odklada na tylku innym na piersiach a jeszcze innym na udach. dopoki bedziesz sie ruszac nogi beda bardzo ladne.

Gość Gość
iza1191 ile Ty masz lat ??

Gość iza1191
No nie wie czy mam jej za co dziękować na modelkę za gruba a na siatkarkę trzeba mieć mocny kręgosłup a ja mam z nim duże problemy :(

Gość iza1191
17 lat ;)

SS co prawda nie można generalizować, ale jak widzę problemy jakie mają niektóre dziewczyny (a jest ich całkiem sporo)to nie wiem czy sie smiac czy płakać.. :O na zdjeciu widac zgrabne nogi, a ta jeszcze na siłę sobie szuka. poza tym.. szczerze? wolalabym się urodzić facetem :O

Gość iza1191
Właśnie chciała bym sie zaakceptować ale nie potrafię nic mi się w sobie nie podoba :(

na kregoslup cwiczenia tez sa dobre ale nie bieganie. juz lepszy rower.

Gość Gość
Fakt, faktem jakoś my faceci mamy łatwiej :D Ale wybacz dziewczynie ma 17 lat :D

ma inne geny i najprawdopodobniej ona cala jest znacznie szczuplejsza. nie kazdy ma identyczna budowe. nie masz na co narzekac naprawde ale jesli nie bedziesz dbala o siebie to za 7 lat bedziesz miala grube uda bo widac ze tam ci sie najwiecej odklada.takie geny skoro uprawiasz sport.w skali 1-10 masz nogi na 8,5 wiec nie ma sie czym przejmowac. trzeba dbac aby zawsze takie byly. na tym forum nie pytaj o takie rzeczy bo cie zaszczuja tu prawie kazda wazy powyzej 70 kg i jak widzi takie problemy to jej cisnienie skacze :D

w sumie to nie mam prawa jej oceniać, bo czasami też mam podobne "problemy" ale cholera za żadne skarby bym się nikomu do tego nawet nie przyznała, bo to jest zwyczajnie głupie i nie spędza mi bynajmniej snu z powiek.. i zdarza mi się zastanawiać nad tym jak można być takim głupim (włączając do tego siebie), żeby takimi rzeczami się przejmować, stąd moje stwierdzenie, że baby są głupie :D a autorka jest już idealnym tego przykładem, bo jamam gorsze nogi, a się nie martwie :P