Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivea z wroclawia

co zrobić by mu bardziej zależało ?

Polecane posty

Gość nivea z wroclawia

Witam. Jestem w związku 3 lata na początku wiadomo pięknie i cudownie . Od jakiegoś czasu mojemu mężczyźnie chyba przestało na mnie zależeć. Sam nie powie mi miłego słowa, sama muszę siępytać czy tęskni? :/ nie mieszkamy w jedym mieście tymbardziej powinien tęsknić... Już nie mówi pierwszy kocham, nie prawi komplementów, nawet na koniec dnia mówi tylko "dobranoc" lub "trzymaj się narazie" :( na prawdę smutno mi że muszęwszystko od niego wyciągać czuję jakbym się narzucała, teraz już przestałam mówić mu miłe rzeczy to nawet nie zauważył mówi że jemu na tym nie zależy

Może zrób romantyczną kolację świece te sprawy :P wyjdzie gdzieś kino, restauracja? Spróbuj trochę ożywić związek. Lub po prostu szczerze pogadaj, że czujesz, że coś jest nie tak..

Gość nivea z wroclawia
Próbowałam kolacja nie pomogła, w rozmowie z nim on bagatelizuje sprawę twierdząc że przesadzam lub że on tak nie lubi....ale może ja lubie usłyszeć czasami miłe słowo ? Normalnie chłopak mówi dzieczynie ,że ją kocha, zwraca się do niej kotku, kochanie, słoneczko :P On do mnie tak nie mówi, tylko po imieniu...

A może spróbować zacząć rozmowę od "A pamiętasz kochanie jak to było kiedy...." Może go wspomnienia ruszą...