Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z moich obserwacji wynika że

Ciekawe czy Kafeterianie mają HBO i inne lepsze płatne kanały.Zakład, że nie?

Polecane posty

Gość z moich obserwacji wynika że

Tu siedzi tylko ta biedniejsza część Polski, biedronkowicze i inne tesco, piraci oglądający filmy w formacie rmvb z internetu. Zgadłam?

nie mam ,bo nie opłaca mi się już tutaj zamawiać na 4 miesiące a wcześniej jakoś nie mieliśmy potrzeby.Ale w domku to podstawa ten kanał.

Gość asdewq
mam :D

Gość lord stront\\\
Tak, jestem biedny A teraz pokaż mi kanał, na którym w ciągu minionych 12 miesięcy, emitowano, "The falls", Greenawaya? Jeśli taki znajdziesz, to będę miał motywację, żeby wyjść z nędzy :classic_cool:

Nie wiem czy mam bo nie oglądam, ale kablówka z jakimś tam pakietem jest - patrzyłam, żeby było to co chce, a reszta mi zwisa i powiewa 🖐️

Gość nasturcja lis
ja mam,ja mam:D mam canal+

ja mam wszystkie programy HD a telewizor HD panoramiczny więc wiesz Lubię Domo+, ID, TLC, History, Zone Reality

Gość jgjfdd
lord stront, czasem na tvp kultura mozna niezle perelki znalezc, no i ewentualnie na ale kino

na ale kino dają perełki, fakt mam canal +, wszystkie, trójwymiarowe też a enka jest słaba, tania ale co z tego ? jaką korzyść że tania jak tam nie ma programów extra , nonsens

Gość lord stront\\\
Tak, chyba na tym ale kino, kiedyś była seria Greenawaya. Także gdy się z nędzy podniosę to te kanały i temu podobne mnie interesują. Hollywoodzkie cuda, też oglądam, ale one są tak łatwo dostępne, że to w ogóle nie jest problem.

Niestety, to prawda. Nie stać mnie na habeło :(. Z trudnością opłacam rachunki za oglądanie filmów na jutubie :O:classic_cool:

Gość mironiaa
Mają mają :) Zdecydowanie polecam pakiet nPremium, prócz dobrych, nowych filmów mają w ofercie cykle koncertowe największych gwiazd i no zawsze jakieś niespodzianki- np. finał Ligi Mistrzów w 3D

Gość Ninkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam HBO i wszystkie inne programy, place w polsacie cyfrowym za wszystkie kanaly i mam dodatkowy dekoder dla dzieci w ich pokoju i nie mam problemu z tym ze dzieci chca bajki ogladac

Gość klarson
mam wszystkie kanały płatne i po skończeniu umowy rezygnuje bo jest drogo reklamy nudne i wkuł ko powtarzaniom te same filmy i programy a ia za to płace

My mielismy satelite wczesniej ale po przeprowadzce mamy tu kablowke. W sumie nie ma az tylu programow ale te co ja ogladam sa. Zastanawiam sie nad zamowieniem Sky bo wlasnie na Hbo leci True Blood np heheh.

Gość ciemieznica
A ja polecam HBO. Mam je z Nką i bardzo fajnie to działa. Stosunkowo dużo się tak na prawdę za to nie płaci. Jak chce się oglądać fajne filmy to mimo wszystko nie zobaczy ich na TVP (no może raz w miesiącu ale z reguły to starocie). Po podłączeniu neta mamy jeszcze HBO On Demand... :)

Gość kobza-waw
dla wszystkich co mówią ze na HBO powtarzają i jest nudno itd. W nce wystarczy podłączyć neta i jest jeszcze fajniej. Jest jeszcze HBO Go więc można oglądać nawet w komórce.