Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n.i.e.p.e.w.n.a.

Czy to możliwe aby mój mąż mnie zdradzał ?

Polecane posty

Gość n.i.e.p.e.w.n.a.

Podejrzenia wynikają z tego iż Mój mąż dużo pracuje ma bardzo absorbującą pracę i wymagającego szefa- jest animatorem kultury. Czasem jest w pracy do 22... Zaczynając od początku to jesteśmy małżeństwem od czerwca ub roku. Mamy wspaniała córkę- ma 9 miesięcy jest czystą kopią taty:-). Oboje jesteśmy dojrzałymi osobami. Między nami bywało różnie generalnie nie jest źle. Jeszcze kiedy chodziliśmy że sobą zdarzało się że pisał że swoimi eks stąd moje ograniczone zaufanie do niego. Mąż jest że mną szczery pytając go zawsze zaprzecza. Jest dla mnie dobry, dba przytula kocha mnie i nasza córcie. Zastanawia mnie jednak walentynkowy dzień kiedy pod pretekstem wyjazdu do pracy i zatankowania auta nie było go ok 2 godzin kiedy zadzwoniłam był zdenerwowany. Było również zdarzenie że koleżanka z pracy wyznała że zakochała się w nim... W każdej pracy było coś że ktoś się w nim zakochał... Wiem, nie odpowiada się za to co mówią inni ludzie, ale to dziwne. Mieszkamy z moimi rodzicami, moja mama również ma podejrzenia. Non stop ma w ręku telefon prywatny i służbowy. Zdarza się że dzwoni że służbowego kiedy siedzi w aucie obok domu zanim wejdzie do środka lub ruszy do pracy. W telefonie nie ma nic podejrzanego. Jeżeli chodzi o seks to potrafi czekać nawet miesiąc... Nie wiem co mam o tym myśleć.

Gość lkfjewopf
oczywiscie ze mozliwe podobno nawet bardzo prawdopodobne

Gość n.i.e.p.e.w.n.a.
W zasadzie to od początku pracował w tych godzinach ale we wolne dni rzadko jeździł do pracy podpisywać umowy chyba że zapomniał a to możliwe bo czasem jest roztargniony. Tak jak mówiłam ma bardzo wymagającego szefa. Ją mu wierzę i nie określam jednoznacznie ale nie potrafię zaufać na 100 procent.