Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aukcjee2012

zapraszam na aukcje ubranka dla dziewczynek rozm 80

Polecane posty

Gość aukcjee2012

hej ! sprzedaje ubranka z ktorych wyrosla moja corcia w stanie b.dobrym ! przewaga rzeczy rozm 80 sa tez i mniejsze na okolo 3 miesieczne dziewczynki . zdjecia nie do konca oddaja ich wyglad- sa o wiele ladniejsze na zywo. w razie pytan jak ktos zainteresowany piszcie przez allegro. w ciagu kilku nastepnych godzin dojdzie wiecej ubranek i bucikow. jesli ktos kupi wiecej niz 1 ubranko wysylka jest tylko jedna

Gość ok,ok
ale gdzie te zdjęcia????

Gość zły link wkleilas
wrzuc do jednej aukcji i sobie mozna znaleźć resztę.

Gość ok,ok
bolerko fajne!!!ale cena....kochana to sa rzeczy UŻYWANE!!!! szmijzerka b.ladna,ale cenowo przegięłąs...

Gość aukcjee2012
powaznie ? Hmm.. Pomysle jeszcze nad cenami póki jeszcze darmowa edycja do 12 h ;) Ale dziekuje za uwage :)

Gość marta mowi
za tyle to ja firmowe używane kupuje

Gość ok,ok
popatrz sobei na ceny innych(podobnych)ubranek na allegro i porównaj ceny-tak bedzie najlepeij,bo akurat te 2 ciuszki sa b.fajne,ale od 20zl bedzie cięzko sprzedac...

Gość ok,ok
albo porob mini zestawy np sukienka z bolerkiem,pajacyki itd

Gość aukcjee2012
szmizjerke kupilam na all przez aukcje wygrana wlasnie jakis czas temu za 35zl - ale na corke sie za mala juz okazala niestety wiec nie zdarzylam ubrac:( No ale fakt ze ja drogo ja licytowalam i sam maz mnie opierniczal pozniej ze nie mam na co kasy wydawac;P tylko wtedy facet mial tez zdjecia takie ekstra i bylo widac kazdy szczegol to ludzie licytowali a mi sie ta szmizjerka na zdjeciu rozjasnila i jest taka bezplciowa:(( no ale trudno.. i tak jestem na niej stratna sporooo

Gość aukcjee2012
zestawy jeszcze bede robila - dopiero zaczynam wystawiac rzeczy corki. niestety ale dlugo z tym czekalam i teraz mam tego sporo wiec wystawiam ( na ile czas pozwoli ) po kolei. ok dziewczyny dzieki za uwagi - popatrze na inne aukcje i dopasuje ceny by sprzedac bo mi juz niepotrzebne te ubranka sa.

Gość ok,ok
rob fotki tak,ze jasne rzeczy na ciemnym tle,a ciemne na jasnym-staraj sie włączyc lampe w aparacie to wtedy lepsze sa kolory:))

Gość aukcjee2012
a cena za wysylke pojedynczej sztuki jest ok? List polecony piorytetowy ? Ile to kosztuje ?

Gość mentalnosc polaka
najchętniej sprzedać za tyle samo albo drożej bo jak można być stratnym.to chyba logiczne że za używane ubrania się mniej dostanie

Gość ok,ok
wysylłka ok,ale mozesz wysylac zwykłym poleconym-bedzie taniej o 1zl-ludzie na to patrzą też...

Gość minimamanini
moge tez sprzedajesz na sztuki? kupila bym kilka twoich ubranek wszystkich niestety nie potrzebuje

Gość moge też?
nie -tylko jako paka-tym bardziej,ze juz jest licytacja...ale dziekuję za zainteresowanie:))

Gość a masz cos na 86?
Prócz tej jednej sukieneczki? Bo bym coś kupila jakbyś ładnego miała. Ale nie z jeansu. Jeans nie praktyczny jest.

Gość aukcjee2012
86 mam rowniez - bede wystawiala wszystko zapisz sobie do obserwowanych aukcji albo do ulubionych dodaj bede dodawala rzeczy na sprzedaz takze zobaczysz czy cos ci sie spodoba . Mam rozne nie tylko z jeansu .

Gość a masz cos na 86?
Ok będę zaglądać. Szukam czerwonej sukienki bo mam takie fajne zielone rajstopki i nie mam do czego ich założyć. Pomyślałam o czerwonej sukieneczce albo spódniczce. I taka moja rada dosyć kontrowersyjna ale jak wrzucisz w aukcję fotki dziecka w tych ubrankach to ci pójdą od razu. Ja tak zawsze robię. Wrzucam fotkę dziecka w jakimś ciuszki najlepiej żeby to byl fajny zestaw czyli odpowiednio dobrane buciki, rajstopki, torebeczka czy kapelusik lub opaska i wszystko idzie. Najczęściej sprzedaje drożej niż kupiłam ;) Sama też lubię kupować na aukcjach gdzie widać jak ubranko jest z czymś zestawione i jak leży na dziecku.Buzie malucha mozesz zamazać jak się boisz ale serio Ci mówię ze dużo lepiej Ci ubrania pójdą jak takie fotki dodasz.

Gość do a masz cos na 86
mialo byc:))

Gość a masz cos na 86?
Kurteczki nie chce bo akurat mam, ale ta zielona piżamka mi się podoba. Czekam na rozwój sytuacji. Bo ta niebieska mi się wcale nie podoba. Ale jak się uda w atrakcyjnej cenie kupić to będzie ok ;) Akurat na to poluje od wczoraj jak wkleiłaś linki.

Gość powiem Ci,że
ta niebieska moze bardziej dla chlopca,ale jest w super stanie i to 100% bawelny-mile w dotyku.A ja je mialam dla corci:)przeciez pizamki nosi sie w domu,więc mozna zakladac:))