Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Avelixd

Chce zerwać z chłopakiem ...

Polecane posty

Jestem z chłopakiem 4 miesiące ... nie wiem dlaczego ale od ponad miesiąca dochodzi do mnie że nie jestem gotowa na taki związek . kocham chłopaka ale nie che tkwić w związku che się bawić . Chłopak jest zakochany na zabuj nie wiem czemu ale od paru dni opowiada mi że jeśli by mnie stracił wyjedzie za granice;/' chłopak jest bardzo uczuciowy, i nie che go zranić co mam zrb ?

Gość Papayka
Powiedz mu o swoim stanie ducha. Może wspóólnie znajdziecie jakieś wyjście. Lepiej się wyszaleć za młodu, bo później mniej odbija ;)

to nie jest takie łatwe,,,, on mnie bardzo kocha ii wmawia mi że che to zemną zrb ii że jestem tą w 100 %

Gość Papayka
No skoro kocha, to pewnie pozwoli Ci zrobić sobie od niego przerwę. Ty będziesz się bawić, a on wiernie czekać. Tacy też sie trafiają :)

Gość mariner
ee zawracanie glowy piszac takie rzeczy...kocham chłopaka ale nie che tkwić w związku che się bawić ... sama w to nie wierzysz. Mysle ze jasno mu wyloz kawe na lawe.Lepsze to niz oszukiwac go .A on da sobie rade ,nie lituj sie nad nim . Mysle ze on cos wyczuwa z twej strony skoro szantazuje cie wyjazdem za granice Mze to lepiej dla was skoro ty nic do niego nie czujesz i chesz sie bawic a nie kochac :) Skoro masz go za frajera to nie wahaj sie i powiedz mu w prostych slowach o twoich przemysleniach .Lepsza okrutna prawda niz meczenie sie w oszukiwaniu.