Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania2558

Jakie balony wybrać do dekoracji sali weselnej.

Polecane posty

Gość Ania2558

W kwietniu wychodzę za mąż i chciałabym udekorować salę balonami tylko nie wiem jakie kolory wybrać sala jest kremowa.może ktoś mi pomoże:) z góry dziękuję:)

Gość udhbjksnla
Boze, ze wsi jestes? Przeciez balony to okropna tandeta. Nie lepiej zywe kwiaty do dekoracji sali?

Gość udhbjksnla
Chetnie napisalabym caly esej na temat dekoracji sal slubnych balonami ale nie mam czasu. U mnie byly zywe kwiaty, jedynie na koronie podopinane byly sztuczne bo balam sie, ze w nocy zmarzna bo to tez byl kwiecien. Blagam, zastanow sie raz jeszcze nad tymi balonami. To wyglada strasznie !!!!!

Gość balony?
teraz nie zdobi się sal balonami :o

Gość Ania2558
A może swoje??? Co myślicie?

Gość balony?
ozdób sale kwiatami, świeżymi pachnącymi i materiałami, ale radze to komuś profesjonalnemu zlecić bo to ciężka praca a zapłacisz tyle ile zapłaciła bys za "materiał"

Gość aaagnesssaaaaa
sorry, ale balony to straszna wieś. Kojarzy się z zabawą w remizie i bitwą na sztachety potem

Gość Millenajasiowa
kwiatami to tak po wiejsku,piszecie ze balony jak ze wsi a kwiaty to dopiero ,to już lepsze balony i wcale nie wyglądaja tandetnie

Gość udhbjksnla
Chwala Bogu, reszta ludzi tez wie,ze to okropienstwo. Ja tez stawiam na zywe kwiaty i materialy. Wcale nie musi byc tego duzo bo o tej porze roku kwiaty sa drogie.

Gość balony?
kwiaty są eleganckie orchidee, kalie, frezje.... przecież nie muszą byc goździki czy jakieś malwy ze wsi.....

Gość udhbjksnla
U mnie byly biale tulipany. Wygladalo to uroczo i tak romantycznie :)

Gość balony?
http://www.google.com/imgres?q=dekorowanie+sal&hl=en&client=firefox-a&hs=dbS&sa=X&rlz=1R1GGLL_pl___PL420&biw=1152&bih=679&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=99Th7oCC6hB9qM:&imgrefurl=http://www.perfectmoment.com.pl/strona,dekoracja-sali.html&docid=qfOmdVRNlR3P1M&imgurl=http://www.perfectmoment.com.pl/galeria/150/big/dekoracja%252520sali%252520weselnej%25252011-logo.JPG&w=700&h=525&ei=DuJLT_3zBcnitQaCr_2UBQ&zoom=1&iact=rc&dur=306&sig=115599197617979534566&page=4&tbnh=147&tbnw=190&start=55&ndsp=20&ved=1t:429,r:5,s:55&tx=56&ty=60

Gość balony?
to jest wiocha? chyba nikt nie powie skromnie i z klasą

Gość Millenajasiowa
ozdobienie w taki sposób sali to majątek,to już taniej balony

Gość udhbjksnla
Piekne :) ale faktycznie mysle ze koszt spory. Da sie to tez zrobic tanszym kosztem, rownie slicznie ;)

Gość Millenajasiowa
nie każdego stać na taki wydatek,a na prawdę taniej wychodzi ozdobić w balony i można zebrać grupkę znajomych lub rodzine i ozdabiać salę tak było w moim przypadku,kto mógł to pomógł i wszystko ozdobiliśmy sami,sufit i stoły,na stołach płatki sztucznych kwiatów ze względu na alergików z rodziny nie zdecydowaliśmy się na zdobienie sali żywymi kwiatami,balonów nie było wiele dlatego nie wyglądało to żle a raczej ładnie a sala nie była w remizie lecz w porządnej restauracji

Gość balony?
pewnie że się da, ja miałam strojenie za 2500 były wliczone kwiaty, obrusy, materiał i pokrowce na krzesła (liczone za sztuki) warto było, sala była nie do poznania, jeszcze miałam ozdoby na stołach typu świece ,świeczniki jakieś kule

Gość balony?
przy tym nie martwić się o nic to na prawdę warto, ja nie namawiam ( nie zajmuję sie tym :D ) ale sugeruję żeby to przemyśleć

Gość Millenajasiowa
nas koszt wystrojenia sali wyniósł na prawdę groszowo ,balony dwie paczki to ok.25 zł,płatki róż 500 sztuk 10 zł,wypożyczenie stroika dla młodej pary 50 zł pokrowce 20 zł za sztukę też wypożyczenie sala ładna więc nie trzeba było wiele się starać,obrusy ładne zapewniła restauracja i inne ozdóbki pierdołki na stoły to też zapewniła restauracja,krzesła restauracyjne ładne

Gość Millenajasiowa
pokrowce tylko były dla nas

Gość marianka899
Balony na sali weselnej to chyba przeżytek. Gdybyście wynajęli specjalistę od dekoracji, to pewnie byście to wiedzieli :) U nas dekorację sali, kościoła i auta robiła pracowania aranzacje-kaja.pl z Lublina. Dzięki jej radom wiedzieliśmy, co jest na topie, a co nie. Polecam radzić się fachowców :)

Gość alinka34
Też mi się wydaje, że taki wystrój sali bardziej pasuje do balu dla dzieci niż wesela. A baloniki w kształcie serca są trochę pretensjonalne i niepoważne. Widziałam kilka fajnych inspiracji w internecie, ludzie na prawdę mają fantazję przy dekorowaniu sal a u nas ciągle te balony i balony. Zobaczcie sobie tutaj - http://impresja-dekoracje.pl/ jakie fajne rzeczy można zrobić - i w kościele i w sali. Nazywa się to dekoracja światłem i oby jak najbardziej się rozpowszechniło

Gość gość
najlepiej zgłosić się do jakiejś profesjonalnej firmy, ja w sprawie dekoracji sali weselnej udałam się do kwiaciarni w Krakowie http://www.artico.com.pl/

Gość Kamila 1478
Ja miałam mnóstwo balonów i wogóle nie wyglądało to tandetnie wręcz przeciwnie uważam że powinna wrócić tradycja strojenia sali balonami :-)