Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkl

pomocy 18 lat i w ciąży?

Polecane posty

Gość kkkl

wczoraj kochałam się z moim chłopakiem oczywiście zabezpieczyliśmy się( prezerwatywa) na wczorajszy dzień przypadało 14 dzień cyklu menstruacji czyli dzień owulacji cykl trwa 28 dni . Dziś mam bóle jajników, źle się czuję cały dzień. może mam takie wyobrażenia i może mi się tylko tak wydawać ale czy jest możliwość zauważenia pierwszych oznak ciąży dzień po stosunku jeżeli doszło do zapłodnienia?

hahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha xD leje ze śmiechu...jajeczkowanie masz idiotko!

Gość fhgndgn
dziewczyno poczytaj troche o zaplodnieniu zanim zaczniesz sypiac z facetem. dzien po stosunku nie bedziesz miala objawow

umrę! przysięgam że kiedyś, czytając kafe, się rozpęknę ze śmiechu i tym sposobem zakończę żywot! samoświadomość polskich licealistów jest żenująca - "14 dzień cyklu menstruacji", o mamo!

Gość kkkl
oj widzicie kobietki jakie jesteście płytkie... napisać jakiś wątek specjalnie by pośmiać się z waszej prostoty.. napisać wam bajkę a wy w to uwierzycie.. piszecie nie miłe komentarze a jakby jakaś dziewczyna naprawdę była w takiej sytuacji? nie pomyślałyście, że może naprawdę potrzebuje pomocy? głupie babska, siedzą tylko przed monitorem i komentują różne wpisy... weźcie się za robotę stare rury a nie leniwą dupę posadziłyście sobie wygodnie... a dzieci kto wam wychowa? niania elektroniczna? hahahahahahah żal mi Twojego dziecka, na co ono wyrośnie przy takiej matce, szkoda tylko dziecka..

po pierwsze - google nie gryzie i o zapłodnieniu również w necie co nieco piszą po drugie - moje dziecko śpi grzecznie od 20, jak co dzień zresztą po trzecie - każdy wszedł zobaczyć o co chodzi, bo może faktycznie jakiś dramat, a tu to co zawsze :D po czwarte - jakie pytanie, taka odpowiedź

Gość kkkl
czy Ty jesteś tępa czy niedorozwinięta? naucz się czytać ze zrozumieniem... widać nie kumata jesteś... co rozumiesz czytają takie zdanie jak " napisać wam bajkę a wy w to uwierzycie" ? nie mam pytań.. lepiej uważaj na słowa bo nie wiesz kim jestem ile mam lat tak naprawdę a ślesz obelgi w moją stronę to tylko świadczy o twojej płytkości, nie zdziwię się jak jesteś matką samo wychowującą z takim charakterem i tępą kobietą nikt by nie chciał mieć dzieci a jak już ktoś taki się znalazł to zapewne musi być jeszcze głupszy od ciebie jak nie zauważył jaką jest łajdaczką