Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaardaamonka

proszę o porade Urzędowe Potwierdzenie odbioru

Polecane posty

Witam,wysłalam zeznannie podatkowe drogą elektroniczną wczoraj wieczorem,otrzymalam status ze dokument przyjęty do Ministerstwa Finansów i informacje aby pobrac UPO. Pobieram UPO i mi sie wyslwietla taki druk Urzędowe Potwierdzenie Odbioru A. NAZWA PODMIOTU DO KTOREGO DOSTARCZONO DOKUMENT ELEKTRONICZNY Ministerstwo Finansów B.IFORMACJA O DOKUMENCIE I tu sa zawarte informacje o dokumencie,i nazwa Urzędu Skarbowego do którego został zlożony dokument. I moje pytanie brzmi czy to jest prawidlowe UPO i oznacza,że moj PIT juz trafil do Urzedu Skarbowego?? Czy mam czekać jeszcze na jakąs informacje? Prosze o odpowiedz,wiem,ze wiele osob napewno to bedzie wiedzialo,pozdrawiam serdecznie :*

Gość dotarł już
do us

Gość żę tak powiem
ja tez tak wysyłałam dzisiaj i dokładnie takie samo potwierdzenie dostałam, nie ma imienia, nazwiska, jest tylko nr pesel podany. To jest prawidłowe UPO w zeszłym roku też wysyłałam tak! wszystko jest OK!!! PIT został wysłany poprawnie

Gość żę tak powiem
aha na wszelki wypadek wydrukuj sobie to UPO bo to jest dokument że wysłałaś PIT

Gość inna_milosc
Wykąp się w rynsztoku.

Gość tez nie wiem
Mam zwrot podatku i nie wpisywałam numeru konta, bo ten formularz mnie o to nie pytał - nie było tam możliwosci wpisać nr konta - zawsze wpisywało sie to w pit-3. A Wy mogliscie podać nr konta? czy zwrot przyniesie listonosz?