Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CALINECZKA MM..

Jaka była Wasza sytuacja zawodowa podczas pierwszej ciąży?

Polecane posty

Gość CALINECZKA MM..

Prcowałyście na umowę o pracę , zlecenie, a może kontynuowałyście naukę? Wasi Mężowie pracowali na etacie?

Gość mąż na etacie
a ja freelancerka na UoD

ja miałam umowę na czsa nieokreslony, mój mąż też nauka zakończona, mąż zaczynał aplikację radcowską

Ja byłam studentką zatrudnioną na okres próbny w wakacje :) i nie wiązałam z tą praca przyszłości, dlatego nie przynosiłam L4 tylko z końcem umowy odeszłam :) Oczywiście ciąża była z wpadki, a zawsze planowałam dziecko po 30 kiedy już będę miała stałą pracę itd...

Gość Jo-------anna
Ja na czas nieokreślony, facet teraz do sierpnia i zmienia pracę na lepiej płatną.

kończyłam nauke a mąż był bez pracy...teraz wychowuje dziecko a mąż bardzo dobrze zarabia i ma umowe na czas nieokreslony!

Gość kaskaada
ja bezrobotna zarejestrowana tylko tak dla picu i macierzyńskiego, mąż pracował za grosze. było ciężko ale teraz córka ma 20 miesięcy,ja pracuje co prawda za grosze ale zawsze coś a mąż ma dobrze płatną prace

Gość iggggga2
oboje praca na cały etat na czas nieokreślony plus moja działalność gospodarcza

Gość pseudnimka
własna działalność otwarta na rok przed zajściem

umowa na czas określony, która wygasała w chwili kiedy byłam w 10 tc. Ciąży nie ukrywała, bo wiedziałam, że mi ją przedłuzą. Teraz mam na czas nieokreślony, mąż tak samo. Dodatkowo do końca grudnia dorabiałam zleceniami. Teraz nie chce mi się, bo oprócz pracy kończę zaocznie drugi kierunek.

Dziecko z wpadki , sytuacja nie najlepsza. Narzeczony stała umowa ja kończyłam technikum. Teraz własne mieszkanie wyremontowane i własna działalność gospodarcza;)

Gość mama dwojeczki
Oboje stala praca, b. dobrze platna.

oboje na pełnym etacie z umowami na czas nieokreślony. Teraz mąż pracuje nadal, czasem sobie pomarudzi ale w gruncie rzeczy bardzo dobrze zarabia i na adewantym stanowisku nie dostanie u nikogo więcej więc docenia co ma :-) A ja jestem w domu i zaczynam szukac pracy bo tam gdzie pracowalam nie ma powrotu

Zapomniałam dopisać że mój facet miał dobrą pracę ale umowę tylko na rok :) na szczęście do dzisiaj tam pracuje tylko na lepiej płatnym stanowisku i umowę na na czas nieokreślony, więc nie jest źle.

Umowa na czas określony, zakończona w dniu porodu więc miałam jeszcze zasiłek macierzyński, mąż własna działalność którą prowadzi do tej pory, ja do pracy ruszam we wrześniu.

Gość gargamelka...........
oboje na umowach stalych na pelny etat... i tak jest do dzisiaj :)

ja na umowie na czas nieokreslony, maz na czas nieokreslony na pol etatu