Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicowisko2000

NAWYZYWALI MNIE OD SUK BO ODDALAM PSA GDYZ ZAGRAZAL DZIECKU

Polecane posty

Gość kotwicowisko2000

pies mial glisty, balam sie o dziecko, oddalismy go do schroniska.nawyzywali mnie na oglolnym od kurew i suk, moje dziecko bekartem, bo wybralam zdrowie corci :/ to jakis chory narod...pies jest dla nich wazniejszy

Gość noininoxi
psy wszędzie sraja, też mam dość, ulicą normalnie nie przejdziesz, bo wszedzie nasrane, własciciele nie sprzątaja po tych kundlach, a gówna sa wielkości człowieczej kupy rzygać się chce

Gość a myślisz, że tu siedzą
inni ludzie niż na ogólnym? przecież to to samo forum, mądralo :O zaraz znowu oberwiesz

Gość kotwicowisko2000
zobaczcie ten wpis: urbanista czy inne scierwa. pies to zywa istota, ktora mysli i czuje i kocha. wiesz co ten piesek teraz przezywa? jest sam jak palec, w dodatku chory, zostawila go wlasna "rodzina" ktora sie nim opiekowala. zwierzeta czuja i mysla mimo iz bezuczuciowe ludzkie scierwo uwaza inaczej. zebys zapamietala cierpienie tego zwierzaka do konca zycia, zeby cie dreczyla ta mysl i snila sie co noc. jestes zwykla szmata i zdania nie zmienie. szmata ktora nie ma mozgu. j**ana rozplodowa maciora co mysli kategoria bekarta i nie widzi niczego poza. a obroncy autorki to takie same k**wy co wyrzadzily kiedys jakies krzywdy zwierzetom a teraz chca sie "wybielic" dokladajac do tego ideologie ze to "dobre postepowanie". zycze wam zebyscie ciezko zachorowali i te wasze bekarty zeby zrobily z wami to co wy z tym psem- oddali do domu starcow albo wywalili na ulice. straszne:(:(:(:( jakbym byla zbrodniarka.nie rozumieja ze zdrowie dziecka jest dla mnnie ponad wszytsko:(

Gość noininoxi
noxi tobie już dziękujemy za uwagę pisałam gdzieś

Gość głupia suka z ciebie
Bo jesteś zbrodniarką - trzeba było psa oddać w dobre ręce, albo w ogóle nie przyjmować nietrafionego prezentu. A nie do schroniska - mordowni. Ale ty mordy otworzyć nie umiałaś, tylko na kafe jesteś taka mądra.

Gość mądrzy ludzie na ogólnym
maja 100% rację a ja moge do tego dodać, że głupia z ciebie franca a pies w schronisku będzie miał lepszą opiekę jak u ciebie :P słyszałaś o odrobaczaniu? biedne to twoje dziecko :(

Gość do tej szurniętej
Gdzie ty tu widzisz Noxi, wariatko?

Gość noininoxi
zbrodniarką????? noooo, zajrzyjcie do słownika co znaczy to słowo, a potem go używajcie

Gość noininoxi
zbanowane to noxi wariatko

Gość wiesz dlaczego cie wyzwali ?
sama wczoraj odpisywałam tobie zapytałam cię po co wziełas taki prezent i czy nie masz jezyka w gębie zeby go zwrócic darczyncy ? kazde twoje napisane słowo wiało mega głupią panną która ofiare z siebie robi głupia baba jesteś i tyle naraziłas na chorobe dziecko i jeszcze oczekujesz oklasków pierdolnij sie w łeb i zacznij myslec gołym okiem było widac ze ten pies jest chory a ty go wziełas do domu gdzie jest małe dziecko ...... brak słów

Gość do tej szurniętej
Buuuuuuuuuuuuhahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Aleś teraz dała!!!!!!!!!!!

Gość noininoxi
padaj brzydulo, padaj wiem co myslisz o tych wszędzieobecnych kundlach

Gość kjhgfdszxcvbn
Tu tez cie szmato nie oszczedzimy.Czy ty kurwa wiesz ze zwierzeta tez maja uczucia i sie bardzo przywiazuja do ludzi?! Jak tak mozna?! Jak ci cora zachoruje to co zrobisz? Zostawisz pod sklepem czy oddasz do sierocinca?! Widac jak sie psem opiekowałas :o skoro chorował .Biorac zwierze pod swoj dach jestes w 100 % odpowiedzialna za niego.Jak mozna byc tak bezdusznym... dlatego sto razy wole zwierzeta niz ludzi...

Gość noininoxi
o noxi sie odezwała przecież was prowokuję głupie pipy zleciały sie obrończynie zasrańców

Gość noininoxi
autorko, a psy królują sa wszędzie, to jak plaga jak można wilka trzymać w bloku w mieszkaniu, śmierdzi wszystko, włącznie z właścicielem

Skąd się biora takie kretynki jak autorka? Słyszałaś o weterynarzu kiedykolwiek w życiu? To taki lekarz od zwierząt, idziesz do niego, on daje psu lekarstwo i gotowe. Nie jestem zwolenniczka wyzywania i obrażania, ale na nic innego nie zasługujesz. Rozumiem, gdyby pies był agresywny i zagrażał dziecku, ale ty z głupoty czy lenistwa poszłaś po najmniejszej lini oporu. To kim jesteś wg. siebie?

Gość jeszcze ta głupia suka
smie wyjezdzac z tekstem '' wybrałam zdrowie córci'' to zdanie powinno brzmiec JESTEM IDIOTKA NARAZIŁAM MOJE DZIECKO NA KONTAKT Z CHORYM ZWIERZĘCIEM módl się tępa pało żeby robaków nie dostało bo skoro pies nimi rzygał to raczej juz wszyscy je macie

naprościej było tego psa po prostu wyleczyć - glisty akurat nie są zbyt trudne do wyleczenia...więc w sumie nie dziwię się że CIę zwyzywali... ale może to i lepiej dla tego pieska że go oddałaś, może znajdzie jakąś normalną rodzinę

Gość parufffka
A weterynarza to tam u was nie ma? Myslalam,tak po tytule,ze pies byl agresywny w stosunku do dziecka,ale jak to glisty,to sie aplikuje lekaratwo i raz dwa wyleczone

Gość efhnbad
ty chciałaś psa pod sklepem zostawić? oczekiwałaś że ktoś tobie będzie przytakiwal?

Gość efhnbad
Zbanowane Kciukiem - idź sobie zapodaj w nos jak można się chwalić tym że jest się ćpunem, jesteś chora, lecz się, do monaru!