Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maminnyproblem nizwszysycy

Moja tesciowa-jest tak slodka ze az mnie mdli

Polecane posty

Dziewczyny, moze jestem dziwna...ale mam tesciowa zuplnienie inna niz w kawalach, ale po prostu skrajnie inna. Ta kobieta jest po prostu tak przeslodzona, ze brak slow. Juz na sam moj widok non stop rozplywa sie nad wsyztskim ( a naprawde nie ma nad czym)- ze jeste cudownoe ubrana-moglabym w worku na smieci przyjsc, ze jestem BOHATERKA bo dzieci urodzilam i wychowuje, ze jestem cudowna zona, bo ,np sprzatam czy obiad ugotuje...moje dzieci a jej wnuki czego nie powiedza (a jeden jeszcze nie mowi) to jest cudowne, rosna aktorzy, dziennikarze, modelki-bo dziecko usmiechnelo sie do apartau, moi rodzice sa ach i och, bo cos tam...Naprawde milo jest uslyszczes komplementy na swoj temat, ale to co robi moja tesciowa to przesada. Prezenty, ktore dostaje ode mnie np. na urodziny pod choinke sa wychwaleane pod niobiosa, a mowie wam woreczek foliowy bym jej dala a pialaby nad nim hymny pochwalne... Mam wrazenie, ze jest przeslodzona ale i falszywa (np.kiedys jej druga synowa niezly numer wywinela, tesciowa chodzila plakala rozpaczala, ale ani dla niej ani dla syna nie zwrocila uwagi, malo tego dla mnie w kuchni opowidala jaka ta zla, a za 3 minuty weszla do pokoju gdzie wszyscy siedzieli i powiedziala do mojego szwagra"o krzysiu jaka ty masz kochana zone. Ta anetka ta madra taka slodka". Co ja mam jej powiedziec aby troche sie uspokoila, bo naprawde juz mnie mdli od jej gadania...absolutnie nic nie mozna jej pwoiedziec bo wszystko jest och i ach...przyklad...moja mama byla swiadkiem wypadku samochodowego, makabryczngeo zreszta, a ta jej mowi...oj zobacz to cudownie, ze tam przejzezdzalas i to zobaczylas (po chwili sie zreflektowala co ona powiedziala i mowi, przynajmniej zobaczylas jak sluzba zdrowia dobrze pracuje)-no rece opadaja

Gość bez ostatniej czesci
Ta kobieta jest po prostu tak przeslodzona, ze brak slow. Juz na sam moj widok non stop rozplywa sie nad wsyztskim ( a naprawde nie ma nad czym)- ze jeste cudownoe ubrana-moglabym w worku na smieci przyjsc, ze jestem BOHATERKA bo dzieci urodzilam i wychowuje, ze jestem cudowna zona, bo ,np sprzatam czy obiad ugotuje...moje dzieci a jej wnuki czego nie powiedza (a jeden jeszcze nie mowi) to jest cudowne, rosna aktorzy, dziennikarze, modelki-bo dziecko usmiechnelo sie do apartau, moi rodzice sa ach i och, bo cos tam...Naprawde milo jest uslyszczes komplementy na swoj temat, ale to co robi moja tesciowa to przesada. Prezenty, ktore dostaje ode mnie np. na urodziny pod choinke sa wychwaleane pod niobiosa, a mowie wam woreczek foliowy bym jej dala a pialaby nad nim hymny pochwalne... do tego truje za uszami innym ze to robia zle i to a x to robi tak i tak ......znam i wydaje mi sie to dziwne

prosze o wykasowanie bo nie tu zamiescialm gdzie trzeba