Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inikka

Wezwanie do... SEKRETARIATU, w którym nigdy nie byłam.

Polecane posty

Gość Inikka

Jak to ja, muszę mieć kłopot ;x Dziś dostałam smsem wezwanie z sekretariatu szkoły Żak. Brzmi ono: "Dyrekcja szkoły Żak w Zgorzelcu prosi o pilne stawienie się w sekretariacie szkoły do 10 marca." Sytuacja wygląda tak, że w maju zeszłego roku owszem i składałam podanie (internetowe) do Żaka, ale w zupełnie innym mieście! Niestety, sytuacja potoczyła się inaczej niż przewidywałam i musiałam zrezygnować. Zadzwoniłam, wyjaśniłam, zrezygnowałam. Dla jasności - nie doszło nawet do pierwszego spotkania z panią sekretarką w Koszalinie :) Kilka dni później dostałam telefon z koszalińskiego Żaka, że znaleźli dla mnie miejsce w Zgorzelcu. Podziękowałam, odmówiłam. Dziś dostałam tego właśnie smsa... Przez cały ten czas nikt się ze mną nie kontaktował, ba! Nie miałam nawet pojęcia, że w Zgorzelcu wiedzą o jakimkolwiek moim podaniu! Nie wiem, co robić.. Jutro zadzwonię i poproszę o wyjaśnienie, ale bardzo się tym denerwuję... ;/ Był już ktoś może w takiej sytuacji albo chociaż wie, o co może chodzić?

Gość takakulturalna
Zadzwoń i zapytaj ale jeśli nie podpisywałaś żadnej umowy to nie ma się czym martwić.

Gość dddfffffdd
CV skłądałaś czy co?

Gość Inikka
Nie CV, to było takie jakby... zaklepywanie miejsc przez Internet. Takakulturalna - niby nic nie podpisywałam, nigdzie nie byłam, ale jednak... Ech.

Gość daj spokojjj
Pewnie maja Twoje namiary i chca Cie zwerbowac zebys sie u nich zapisala. Przeciez o zadnej powaznej sprawie nikt nikogo nie informowalby smsem, a juz na pewno nie dyrekcja. Spoko luz :)

Gość Inikka
Oby :D Trochę mnie to uspokaja, ale z natury należę do osób, które bardzo się wszystkim przejmują i są nerwowe :D Pewnie masz rację i tylko panikuję...

Gość daj spokojjj
Mowie Ci na bank. Ja stale dostaje smsy podobnej tresci od pewnej szkoly jezykowej do ktorej sie mialam zapisac, a ostatecznie wybralam inna.

Gość dddfffffdd
A czyli nie o prace tylko uczyć się chciałaś. No nie wiem ale chyba skoro dzwoniłaś i powiedziałaś,że rezygnujesz to oni mają jakiś bałagan tam. Zadzwoń drugi raz nie fatyguj się do nich bo to ich sprawa,że nie mogą dojść do ładu a w ogóle to nawet jak nie zadzwonisz to co Ci zrobią??? Może olej to i nie narażaj się już na koszty ja bym tak zrobiła ile masz dzwonić i płacić za telefon bo oni mają jakieś zwidy.

Gość Inikka
Dzięki wielkie, nawet nie wiecie, jak mnie uspokajacie :) Jutro zadzwonię i wszystko się wyjaśni, 200 km to jednak dużo...

Gość dddfffffdd
no właśnie albo to tylko forma reklamy,muszą zwerbować ludzi. Kurcze współczuję Ci ,ze jesteś taka przewrażliwiona. W dzisiejszym świecie trzeba mieć twardą dup,,,ę. Ja dostałam mandat za parkowanie na zakazie i jakoś wisi mi to, nie mam z czego zapłacić jak niby to mają ze mnie ściągnąć,to nie mandat policyjny tylko od straży :-)

Gość Inikka
Super masz, że potrafisz tak wszystko olać :) ja niestety jestem na to zbyt nerwowa, ale cóż poradzić...

Gość dddfffffdd
Nie mam dochodów i z podatku raczej nie odliczą :-)

Gość Inikka
Bycie bezrobotnym też ma jakieś plusy, jak widać ;)

Gość dddfffffdd
Spoko dasz radę :-) Tylko nie martw się już tym bo szkoda twoich nerwów. Trzymaj się :-)

Gość Inikka
Dzięki za wszystko :)

Gość dddfffffdd
ha ha :-) Nie no wcale nie cieszę się,z tego :-) Obroniłam się dopiero i szukam pracy więc mam nadzieję,że coś się zmieni. Ale będę zwlekać z zapłatą po trzech latach się unieważnia :-)

Gość Inikka
No też jakieś wyjście :D