Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam pytammmmmmm

z którą z nas coś jest nie tak?

Polecane posty

Gość pytam pytammmmmmm

ja i kumpela mamy po 24 lata ona juz by chciala meza, dziecko, dom, stabilizacje ja natomiast jestem na etapie ostrego balangowania i przelotnych nawet nie zwiazkow z znajmosci ktore zachowanie jest bardziej wskazane w tym wieku? normalne? moze zle to ujelam, ale wiecie o co mi chodzi ;)

Wiemy o co chodzi. Obie jesteście normalne. :) Ona jest po prostu bardziej odpowiedzialna i ma inny charakter. Ty puki młoda chcesz sie wyszaleć. Dwie skrajności ale jak najbardziej normalne.

Gość pytam pytammmmmmm
tak? mi sie wydaje jednak, ze spolecznie bardziej jest akceptowane jej zachowanie..

Dokładnie, każda z Was jest normalna, tylko każda ma inne priorytety w życiu, inne potrzeby. Jeśli każda z Was faktycznie żyje tak, jak chce, to jesteście normalne :)

Gość pytam pytammmmmmm
dzięki ;) no ale Waszym zdaniem - jak się powinna zachowywać 24 latka?:)

no kurde, co za głupie pytanie za przeproszeniem :P Czy jest jakaś wykładania "jak powinien zachowywać się człowiek w danym wieku"? Przede wszystkim tak, jak chce i jak to czuje wewnętrznie. Nie ma nic gorszego, niż robić coś pod czyjąś presją, nie mając na to ochoty. Żyj tak, jak w tej chwili tego chcesz i koniec :) P.S.: Ja mam 23 lata ;)

Bardziej jest akceptowane jej zachowanie przez kogo? Chyba przez rodziców. 24 latka powinna się zachowywać tak jak wy ale umiarkowanie. Powinna szukać męża i stablilizacji podczas co tygodniowego balangowania :D

właśnie, społeczeństwo zawsze jak chce to się do czegoś przyczepi; o koleżance powiedzą "matka polka" a o Tobie "puszczalska". Nie ma co się przejmować ludźmi, którzy żyją by obrabiać innym dupska ;)

Gość pytam pytammmmmmm
dzieki dziewczynki ;)

Gość mieszkania w richmond
powinnas stabilnie balangowac co tydzien ,tylko 1 dzien w tyg. osobiscie uwazam,ze lepiej sie wyszalec za mlodo ,bo prawda jest taka,zetwoja koleznaka za 10 za 15 lkat moze bedzie zalwoac ze powinna sie byla bawic jak byla mloda a nie myslec o dzieciach itdaczkowliek sa osoby ktore nie potrzebuja sie ''wyszalec'',jednak spotkalam wiele osob ktore w wieku 20 prau lat myslaly ze nie potrzewbuja sie wyszalec a potem po latach plakaly ze trzeba bylo....

Gość dzieciata 35-latka
Odnośnie tytułowego problemu to mi się wydaje że twoja koleżanka, autorko tematu, ma jakieś straszne deficyty miłości z domu rodzinnego i stąd taką wczesną potrzebę stworzenia rodziny. Absolutnie jestem przekonana że coś z nią "nie tak".

Gość pytam pytammmmmmm
ano wlasnie, tez mi sie tak wydaje