Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i ja też , też

Dieta białkowa lub 1000 calorii a jedzenie słodyczy...???

Polecane posty

Gość i ja też , też

Czy jak będę na diecie białkowej i zjem jakieś słodycze (czekolada, chałwa, ciastka) to schudnę?Lub jakbym była na diecie 1000 cal i w ramach tych kalorii jadła coś słodkiego to da radę schidnąć???

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaha
a odkad to na bialkowej je sie slodycze ? chyba ze dukanowskjie- bialkowe

Gość i ja też , też
No wiem że się nie je, nie je, ale co zrobić jak tak kuszą :-( Czy będą jakieś efekty jak się zje czy nie będzie nic i trzeba wytrwać???

Gość Marika234
Masz ochotę na coś słodkiego, ale "zjedz to potem", odkładanie na potem jest jedną z dobrych metod, aby wytrwać na diecie, co więcej aby tej "okropnej słodkości" nie zjeść. Wiele praktycznych porad w zakresie odchudzania, nieznane Ci wcześniej tajniki, o motywacji w odchudzaniu oraz jak wytrwać znajdziesz na: http://trening-fitness.pl/category/odchudzanie

na diecie bialkoej mozesz jesc slodycze ktore tam sa dozwolone ( robisz je sama) a na 1000 kcal moz ei schudniesz ale bedziesz po nich glodna i zaraz cos zjesz i tych kalori bedzie duzo wiecej, jezeli juz to gorzka zcekolada z zawartoscia kako od 70 - 90 % i to niewiecej jak do 100 kcal dziennie - najlepiej 75 kcal

Dlatego właśnie uważam, że wszystkie diety wykluczajace jakieś grupy żywienia są bez sensu, bo człowieka prędzej czy później do nich ciągnie. Wiadomo, że nie należy się obżerać słodyczami, ale od czasu do czasu jedno ciasteczko nie jest tragedią. Tak samo jest z tłuszczami - nie należy się nimi opychać, ale są wręcz potrzebne na diecie, dlatego 2 łyżki oleju rzepakowego, który przy okazji dostarczy organizmowi kwasów omega-3 są jak najbardziej wskazane. Lepiej więc po prostu zacząć się racjonalnie odżywiać, zamiast przechodzić na restrykcyjne diety...