Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ironiczna97

Przyszłość... właśnie. Co dalej?? (wybór zawodu)

Polecane posty

Gość ironiczna97

No to tak: Mam 15 lat, wiem że jeszcze nie raz moge zmienic zdanie, ale od paru tygodni męczy mnie pytanie co ze sb zrobić po zakończeniu gimnazjum. No bo po skończeniu gimnazjum nie bardzo wiem gdzie chce dalej iść. Do liceum? Technikum? Jak tak, to jakie? Bo ja nie mam pojęcia. Jestem dość dobra z matmy, angielskiego. Ale nienawidzę fizyki i niemieckiego ;/ jestem taka troche nijaka no nie? Tzn kocham muzyke ale nie umiem grac na niczym a nie mam pieniędzy na ryzykowanie z zawodem piosenkarki... hmm ;/ Może komuś coś ciekawego przyjdzie do głowy? Bo nie wiem.. ;d

Gość jestem smudada
skoro nie masz na siebie pomysłu idź do LO może na profil matematyczny czy coś. chociaż z tego co słyszałam mają być jakieś zmiany z tymi profilami licealnymi.... ale LO to chyba dobry pomysł.

Gość hmmnie lubisz fizyki
a jestes dobra z matmy to moze idz do liceum na profil informatyczny i zostan informatykiem?;)

Gość KŁAMLIWY BAJERANCIK
CZYTAJ KSIĄZKI Z BIBLIOTEKI! PSYCHIARTIA I BIOETYKA! W WAKACJE ZACZNIJ! CZYTAJ ILE WLEZIE! PATOLOGICZNIE KORZYSTAJ Z GOOGLE! ANGIELSKIE STRONY NAJLEPSZE! MEDYCYNA I GENETYKA! OSOBOWOŚĆ, PSYCHIKA, SEKSUOLOGIA ORAZ ANTROPOLOGIA I PATOLOGIE WSZELAKIE! DO CZEGO MASZ MÓZG TO SIĘ OKAŻE W WIEKU 25 LAT! TO JUŻ JEST KOŃCÓWKA ROZWOJU! ŻYCIE MASZ JEDNO! KŁADŹ CHOJA NA KOLEŻANECZKI, BO WSZYSTKO SIĘ ROZPADNIE I TAK Z CZASEM! PAKA!

idź do Liceum jeśli nie wiesz co dalej ;) ja niestety zle wybrałam i 3 lata mojego życia zmarnowane :( ale próbuje dalej zaocznie sie uczyc..

Gość lonely heart
no wlasnie, ma byc jakas reforma przeciez, ze klasa jako klasa jest w LO tylko jeden rok, a potem się wybiera z czego chce się kształcić w dalszej przyszłości

Gość ironiczna97
no właśnie też o tym słyszałam, ale chyba wyjścia nie mam za bardzo ;/ musze do LO bo może mnie olśni czy coś.. :d