Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadacz Mercedesa

Wlasnie wrocilem z zakupow z Reala i mialem doczynienia z dwiema idiotkami..

Polecane posty

Gość posiadacz Mercedesa

:o Gdyby nie bylo monitoringu na parkingu to jeden i drugiej tepej ciipie bym zajeebal w czerep :o Po kolei. Zaparkowalem przed hipermarketem na parkingu swoje auto w wymalowanych liniach. Po prawej bylo miejsce wolne do zaparkowania, ale bylo wasko, bo ktos z prawej od tego miejsca najechal na linie. Sobie mysle, kurcze to wolne miejsce kusi, zeby jakis tzwel wjechal i jest na tyle wasko, ze pewnie obije mi drzwiami lakier, ale nie chcialo mi sie szukac innego miejsca, wiec poszedlem zrobic zakupy. Wracam po 45 min z powrotem z ciezka siata zakupow i jestem z 20 m od auto i widze, ze nikt tam nie wjechal, az tu nagle wjezdza golf IV :o i z prawej wysiada blond psiocha :P a druga cipa-kierowca nie moze wyjsc z samochodu, bo tak chuujowo zaparkowala, ze nie zostawila sobie wystarczajaco miejsca z lewej. I na sile chce wyjsc idiotka i widze jak mi obija swoimi lewymi drzwiami, moje prawe przednie drzwi 😡 Wiec wybuchnalem i krzycze, zeby nie obijala mi lakieru i ze zaraz odjede, jak tylko wsade zakupy do bagaznika. A ta jej kolezanka nagle, ze nie jestesmy na Ty :D i ze czego ja chce od nich i co sie czepiam :o To jej tlumacze tej tepej ciipie, ze kolezanka tak chuujowo zaparkowala, ze nie moze teraz wyjsc i mi lakier obija :o Ta cos tam do mnie dalej pierrdoli, to sie wkurrwilem i powiedzialem do tej pyskatej szmaty, zeby zamknela dupe :D Wsiadlem do srodka, uruchomilem silnik, wycofalem, az wreszcie druga tepa ciipa mogla normalnie wysiasc. Tak mnie podkurrwila ta pyskata szmata, zebym jej jeebnal liscia :D teraz siedze i sacze bronksa i jestem wkurrwiony, bo mi tepa ciipa zarysowala lakier na drzwiach :o Jeebane worki na sperme do garow i sprzatania a nie za kierownice tepe szmaty sie pchacie 😠

Gość posiadacz Mercedesa
lubię jak posuwaja mnie kierowcy tirów z bukake

Gość MotherMonster.
ale przyznaj ze zaruchalbys

Gość jedyny sluszny glos
hahahahah 6/10

Gość wefwefewfewfew
masz dylematy jak mój starszy, zawsze krąży po parkingu nim znajdzie odpowiednie miejsce żeby mu nie poobijali samochodu :classic_cool: jak już znajdzie to parkowanie trwa jakieś 5 min :classic_cool:

Tak na prawdę sama jestem kobietom jednak i mnie niejednokrotnie głupota ludzka aż w podziw wprowadziła. Nic nie poradzisz takie życie niestety.

Gość posiadacz Mercedesa
w tamtym roku mloda ciipa sie stoczyla na swiatlach Passatem kombi i mi swoim hakiem rozpieprzyla przedni zderzk w aucie :o moze i te worki na sperme jezdza bezpieczniej i powoduja mniej wypadkow, ale robia wiecej malych szkod na innych posiadaczach aut. Jakies fatum, zawsze jakis babsztyl musi zrobic mi szkode :o

Gość ofdk
ale ty tepy jestes :D jak tak postawiles, to nie ciezko sie bylo domyslic ze ktos i tak wjedzie w to wolne miejsce , juz widze cie w akcji cioto jedna :D haha na miejscu tych lasek to ja bym ci przypierdolila i tyle bys mial

Gość posiadacz Mercedesa
Nie, mój Romek nie lubi kwiatów. :classic_cool:

Gość posiadacz Mercedesa
nie, nie pognam :o

Gość posiadacz Mercedesa
do ofdk - zaparkowalem dobrze, rowno w liniach cwelu. Czytaj ze zrozumieniem analfabeto, sam bym ci przypierrdolil smieciu 🖐️

Gość ofdk
smieciem to ty jestes i gowno mnie obchodzisz prawiczku

Gość posiadacz Mercedesa
zamknij morde pyskata szmato :o

Posiadaczu auta dla niemieckich emerytów,po tych kwiecistych wiązankach,spokojnie nie stanie Ci przez miesiąc.Już możesz zacząć płakać :P

Gość felikxxxx
hahaha dobre :P

Gość ofdk
kiwaczek - :D:D:D wiesz po zachowaniu mozna rowniez ocenic wyglad :D:D wspolczuje

Gość posiadacz Mercedesa
bys mi pewnie popuscila pieroga w moim Mercu CLK :classic_cool: i juz bys nie uwazala, ze to auto dla emerytow a dobrze sytuowanych biznesmenow 🖐️

Gość posiadacz Mercedesa
zrobilbym ci za to z mordy mielone szmato :D

Gość $$$@#jh
Co sperma ci jaja rozsadza .? Zakutasilbys ale zadna nie chcę dać?

I tak Ci nie stanie,a dodam ku informacji,że wszystkie CLK jeżdżą po Polsce,a to tylko i dlatego,że niemieccy emeryci gustują teraz w technologi Blue Tec.Nic się nie martw,i te kiedyś będą miały 10 lat,i zaczną być ściągane przez handlarzy do RP.

Gość $$$@#jh

Gość posiadacz Mercedesa
widze co niektore idiotki dalej nie wiedza o co mi chodzi :o to wam wyjasnie wy tepe worki na sperme, ze trzeba szanowac czyjas wlasnosc 🖐️

I tak Ci nie stanie,a dodam ku informacji,że wszystkie CLK jeżdżą po Polsce,a to tylko i dlatego,że niemieccy emeryci gustują teraz w technologi Blue Tec.Nic się nie martw,i te kiedyś będą miały 10 lat,i zaczną być ściągane przez handlarzy do RP.

Gość $$$@#jh

Gość posiadacz Mercedesa
worki na sperme sie oburzyly, bo ktos napisal o nich szczera prawde :D na drugi raz wezwe policje i taka szmata z druga sie naucza szanowac czyjas wlasnosc 🖐️ PS. Sram na was zdziry :D🖐️

hahahaha polaczkowe dzemiki, samochodem jezdzi a zakupy - szuwaks by zaoszczędzic 50 zł robi w dyskontach. i jeszcze się dziadostwo ze skorupami na pietach puszy... hahahaha polskie pany hahahaha .

Zużywasz energię,która potrzebna Ci będzie później,do zrzucenia 4 ton węgla do piwnicy! A teraz tak od kobiety,która jeździ od 20 lat,miesięcznie stukając około 8 tys.km.Gdyby Ci ta lala tam,zrobiła jakąś rysę na Twoim 10 letnim CLK,to zjadłbyś ją żywcem już na miejscu,a teraz opisywałbyś nam nie rysę na drzwiach,tylko moment w którym lala w swojej przepastnej torbie,poszukiwała portfela z dokumentami,żebyś mógł a jej OC w/w rysę zapucować! Ot tyle mikrusie,właścicielu auta po niemieckim emerycie! :P

Gość posiadzasz bezmózgowie
-10/10