Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcie prosze zajsc w ciaze

doradzcie prosze zajsc w ciaze czy leczyc sie na nerwice

Polecane posty

leczylam sie na nerwice lękowa le odstawilam leki zeby zajsc w ciaze ale minely 3 miesiace jak odstawilam leki a lęki wracaja nie sa jeszcze tak silne ale niewiem co zrobic czy zdecydowac sie b=na dziecko czy isc sie znowu leczyc mam 31 lat ciagle odkladam ciaze zachwile skoncze 40 i bedzie dupa juz w ciaze w tym wieku nie zajde.

Gość ja myslę....
powinnaś pójść z tym do lekarza, on doradzi Ci co będzie najlepsze. No bo jak zajdziesz w ciażę i nerwica zacznie się nasilać to to chyba nie będzie za dobrze. Może są jakieś środki, które nie szkodzą płodowi? Lekarza trzeba zapytać.....

jekarz mowil ze w ciazy nerwica moze sie nasilic a moze zniknac a leki tylko jesli naprawde trzeba mozna brac

Gość ja myslę....
jak dobry lekarz to i dobrze poprowadzi ciążę. Hormony wtedy buzują, każdy odczuwa coś innego. Tobie może przejść nerwica... kto wie??

Gość ja myslę....
masakra, sam się gówno znasz na napojach.

Gość sfnlkqjl
znajdź dziewczyno porządnego lekarza, bo z psychiatrami to naprawdę ciężko trafić na dobrego. wtedy on zadecyduje. branie leków i ciąża wzajemnie się raczej wykluczają. a jeśli lęki się znów pojawiają, kto wie, co może być w ciąży. najlepiej idź do lekarza. to będzie najlepsze dla Ciebie i dziecka.