Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge znalezc

Szukam pewnej ksiazki! Pomozcie, prosze

Polecane posty

Gość nie moge znalezc

Zalozylam temat na ogolnym ale tam wiadomo malo kto czyta, no chyba ze jedynie oglada zdjecia cipek:O Dlatego mam nadzieje, ze tu siedza powazne osoby i moze ktos pomoze wiec: Szukam ksiazki do pobrania w necie Betty Mahmoody "Tylko razem z corka". Bardzo mi zalezy, w mojej bibliotece jest tylko jeden egzemplarz i ciagle wypozyczony. Jesli ktos moglby podac namiary skad moglabym pobrac to bardzo bede wdzieczna

Próbowałaś na chomikuj.pl? Wiem, że tam można wiele rzeczy znaleźć. Książka piękna. Posiadam w wersji papierowej w domowej bibliotee :)

Gość nie moge znalezc
no wlasnie na chomikuj same filmy, a ja mam zasade, ze najpierw ksiazka a potem film. Dlatego wolalabym najpierw przeczytac ksiazke, a slyszalam, ze podobno naprawde dobra.

a nie możesz sobie zabukować w bibliotece? ja tak robię, jak chcę książkę to zamawiam i czeka na mnie jak ktoś odda

Gość nie moge znalezc
robilam tak, ale jakims dziwnym trafem ciagle jej nie ma. Podejrzewam, ze albo wedruje ona z rak do rak pan bibliotekarek albo sobie ja przywlaszczyl ktos. Ksiazki nie moge dostac od listopada takze to juz troche dluzo.

Gość nie moge znalezc
chetnie przeczytalabym Sprzedane, ale u mnie w bibliotece tego nie ma. Niestety ksiazki nie kupie, bo osttanio mam krucho z kasa:P Z torrentow mozna tylko sciagnac angielska wersje, a ja choc znam jezyk dobrze to nie ukrywam, ze najprzyjemniej mi sie czyta w naszym jezyku:)

hello mamazu :D u mnie w bibliotece są obydwie bez problemu no ale spytaj bibliotekarki, kto jest przed tobą w kolejce, wtedy musi ci powiedzieć, kiedy książkę dostaniesz

Zostaw bibliotekarce swój numer telefonu. Ktoś odda niech zadzwoni i po nią przyjdziesz. Nie będzie ksiażka leżała "nieczytana" czekając na Ciebie. U mnie to działa.

Gość nie moge znalezc
moja osiedlowa biblioteka to takie zacofanie, ze brak slow. Takie biblioteki pamietam z 15 lat temu, stare ksiazki zniszczone, za biurkiem siedzi pani biblioterka, ktora wzrokiem cie morduje bo smialas wejsc do biblioteki i pewnie przerwiesz jej w piciu kawusi i konsumowaniu paczka:P Jak sie zapytakam czemu tak dlugo czekam, ze od dawna pytalam przeciez to uslyszalam tylko "nie ma to nie ma, wyczarowac mam?"

to ja bym zadzwoniła do kierownictwa i zapytała, jakie są zasady a tej paniusi powiedziała, że ma być grzeczna, bo to nie jest jej prywatna biblioteka i zażądała odpowiedzi, kiedy książka będzie, bo inaczej zgłosisz do kierownictwa, że chyba ją komuś podarowała

Dobrze radzi Rafinka. Łaski Tobie nie robi ani nikomu. Łańcuchem też jej nie przykuli ani za karę tam nie pracuje, tylko dlatego, że chce.

Gość warto przeczytac
piekna ksiazka.

Gość nie moge znalezc
chyba wlasnie przejde sie w poniedzialek i powiem ze jestem nastepna w kolejce po ksiazke i ma mnie wpisac na liste skoro jest tyle chetnych do wypozyczenia. Ale ja cos czuje, ze ta ksiazka juz dawno jest poza biblioteka. Bo to niemozliwe by jej przez tyle miesiecy nie bylo, a po pracy zawsze zachodze do biblioteki, bo tak sie sklada, ze jest on a obok mojego bloku i idac do domu nic mi nie szkodzi wstapic i zapytac.

u nas od razu babka wpisuje w komputer, albo ja sama sobie wpisuję na koncie i nie mogą już potem nikomu jej pożycyć, jak czekam pogoń kota tej babie, co to ma być..