Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqsdqwdqdwddwd

Odbilam pewnej dziewczynie faceta i teraz ona mi grozi

Polecane posty

Gość dqsdqwdqdwddwd

że np mnie oszpeci kwasem ,że popamietam i ,ze pożałuje tego do konca życia itd zgłosic to na policje? mam smsy od niej w tel

Gość ja pierdoleeeeeeeeeee
hmmmm... gdybys mi tak głupia kurwo zrobiła to uwierz mogłoby byc z toba gorzej niz tylko takie esemesy

Gość dqsdqwdqdwddwd
a dlaczego kurwo? wolał mnie to odszedł do mnie .proste. ale co teraz z tym zrobić? naprawdę się boję ,ze ona mi coś może zrobić. np groźba z tym kwasem to nie są zarty

dobra... ile on z nia był ??????????

wieź sie postaw na jej miejscu i co teraz tak bardzo go kochasz i nagle pojawia sie jakas pusta panienka i ci go odbiera... jak reagujesz?

Gość takkkkkkkk
psychopata to psychopata, niewazna plec. nie wiesz do czego jest zdolna, masz prawo sie bac, moze oprzytomnieje idiotka jak policjanci z nia porozmawiaja

Gość ajdlaksjn,sa
tak mozesz to zglosic i na twoim miejscu zrobilabym to od razu, policja przyjmie zgloszenie a ty ja o tym poinformuj zanim ci cos zrobi, powinna sie odyyebac a swoja droga nieladnie postapilas

Gość yhthfty
ja pierdoleeeeeeeeeee - "odbiera'? A co, facet to jakaś rzecz, którą można zabrać innej i sobie wziąć? :D Jakaś jesteś tępa, chłop swój rozum miał i nikt mu nie kazał rzucać tamtej, sam to zrobił.

Gość dqsdqwdqdwddwd
Poza tym ona nie ma honoru wydzwania do niego i go prosi o powrót. jakby moj facet odszedl do innej napewno bym sie tak żałośnie nie zachowala tylko przyjeła to z honorem bo to jego wybór w końcu a ona nie potrafi doszło do tego ,ze się boje sama chodzic po pustych ulicach po tych groźbach :O być może to tylko groźby bo ona ma dobry zawód wiec wątpie żeby tak ryzykowala ,ale i tak sie czuje zagrozona powiedzialam jej to żeby sie ode mnie odczepiła bo mam te wszystkie smsmy od niej. ale to nic nie dało

Gość dqsdqwdqdwddwd
a już za takie groźby w zasadzie może dostać wyrok . bo są karalnie do 3 lat. nawet jakby dostała wyrok w zawieszeniu to by dostała za swoje bo wtedy by miała problemy z pracą np nie chce jej rujnowac zycia i opinii ,ale moze bede zmuszona

Gość honoratkaa
dobrze ci tak :D żebyś sfiksowała ze strachu :P

Gość dqsdqwdqdwddwd
nie wiem czemu jestescie tacy okrutni. tak najlepiej zebym sfiksowała i trafila do wariatkowa honoratko..

Gość mepmjrpo
matko dziewczyny co z wami??!!! Co to ma znaczyć ze jak cie facet zostawi to będziesz się mściła na tej kobiecie którą wybrał?? Dlaczego niby? Bo juz ciebie nie chce?? Przecież to nie był mąż tej dziewczyny, ma prawo wybrać chłopak. Jedno wiem - gdyby mnie laska tak straszyła albo spróbowała oblac tym kwasem to bym ją znalazla i zatłukła jak sukę a morde miala by pocięta żyletkami- oko za oko suczki, uwazajcie sobie z tymi strachami bo nie wiecie na kogo mozecie trafić

Gość do tej powyzej zeby cie
ktos nie ubiegl suko

Gość haskiiiddder
poszlabym na policje. powodzenia!

Gość ile ty masz lat
dziecko ? styl jakim piszesz swiadczy o tym ze jestes wkurwiajaca osobą wiec jest to bardzo prawdopodobne ze twoja oprawczyni wynajmie i zapłaci takiemu który chetnie zajmie sie kwasem na twarzy a wczesniej moze i umoczy sobie w tobie masz 99% szansy