Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjdsiaodocbnauoa

Jestem kiepska w łóżku.

Polecane posty

Gość sjdsiaodocbnauoa

Nie wiem, pewnie dlatego, że jeszcze nie czuję się z nim pewnie (po za tym mam problem z dochodzeniem). Nie ważne, boję się, że przez to mnie zostawi. Niby spotykamy się ot tak okazując czułości, ale ostatnio mówił, że nie ma siły. Że jeśli chcę to żebym za wiele nie oczekiwała. Obawiam się o naszą wspólną przyszłość.

Gość niekonieczny
nic z tego nie będzie. A w łóżku jak kobieta nie dochodzi, to znaczy, ze to facet jest kiepski.

Gość Szyderra
Nie, to on kiepsko się zabiera do rzeczy :P

Gość bajki to wieczorem
nie rozumiem autorki mozna byc gupia ale jak jest kiepska w łóżku to........ nie ma juz recepty dla Niej :classic_cool:

Gość Un homme fatal ;)
"A w łóżku jak kobieta nie dochodzi, to znaczy, ze to facet jest kiepski." to oczywiste ...:D ale jak już dochodzi to i tak zasługa samej kobiety niejako wbrew partactwu faceta ..;) Porażki kobiety wynikają z nieudaczności facetów bądź złej woli ,zasługi facetów to zasługi ich kobiet tak naprawdę itp i itd wie to każda średnio rozgarnięta małpa ;)phi

Gość smanna
też mnie zawsze zastanawiało, co u kobiet oznacza bycie kiepskim w łóżku, przychodzisz, kładziesz się i tyle? a gra wstępna? też nic?

Gość bubasababubaaa
no własnie czyli co robisz, a co on? Ty leżysz, a on się całuje, dotyka, piesci itd a Ty nic?