Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta 1987

jaki moze pojawic sie sluz we wzesnej ciazy dziekuje za odp

Polecane posty

Gość marta 1987

czesc dziewczyny mam male pytanko jaki mialyscie sluz a moze ktoras z was wie na samym poczatku ciazy ja jeszcze nie wiem czy jestem w ciazy ale jestem 12 dni od stosunku i mozliwe ze mialam wtedy dni plodne i ten sluz na samum poczatku byl taki ze na majtkach bylo widac jakby byla woda na nim a taraz jest go duzo wiece i jest bielutki czysciutki a do miesiaczki jeszcze nie cale 2 tyg czy tez sluz moze buc wynikiem tego ze zaciazylam dodam jeszcze ze od wczoraj zaczely mnie bolec piersi tzn podobnie jak na okres ale jednak troszke inaczej poniewaz bola mnie u gory piersi i czuje jakby mi rosly ale od gory ze cos sie w nich dzieje po bokach tez bola ale jak ich dotkne i przed @ zaczynaly mnie bolec ale bol stopniowo wzrastal wraz ze zblizajaca @ a teraz odrazu boli i zarazem swedzi ale tak pod skora czy jest szansa na ciaze

Gość marta 1987
prosze o odp nie wiem juz co mam myslec

Gość a wiesz ile czasu mija
między dniami płodnymi a miesiączką? nie więcej niż 17 dni i to już chyba wyjątki. Zazwyczaj to jest 13-15 dni ale też może być 10 i mniej. I to jest fakt niepodważalny u prawie każdej kobiety że to nie będzie więcej jak 17 dni. Nie możesz mieć odstępu między nawet najwcześniejszymi dniami płodnymi a miesiączką więcej niż 22 dni i to już w takim ekstremalnym przypadku. a ty piszesz o różnicy 26 dni. opcja a jeśli miałaś dni płodnie 12 dni temu, to miesiączki nie dostaniesz za 2 tygodnie tylko za mniej więcej 8 dni jesli to był początek tych dni, albo za 3 dni jeśli to był koniec tych dni. opcja b jesli miesiączkę masz faktycznie za 2 tygodnie to dni płodne powinnaś kończyć jakoś teraz. Wodnisty śluz może o tym świadczyć. za parę dni możesz już sprawdzić testem.

Gość marta 1987
wlasnie mialam napisac ze sie pomylilam @ ma przyjsc za tydzien albo i nawet za ,2 3 dni bo miewam cykle 23 dni

no chyba że tak. Najlepiej poczekaj te 2, 3 dni i zrób test bo śluz to jest bardzo indywidualna sprawa nawet w ciąży. Logicznie powinien to być śluz taki jak w czasie między owulacją a miesiączką czyli wtedy jak działa progesteron i może się go pojawiać więcej ale nie musi.

Gość Mi kiedyś koleżanka
powiedziała żeby włożyć głęboko palec i jak po wyciągnięciu go będziesz miała dużo białego śluzu na palcu to możesz być w ciąży. Dodam że u niej się to sprawdziło. Ja kiedyś postanowiłam to sprawdzić i w moim przypadku też się sprawdziło:)

Gość marta 1987
zrobilam tak i caly palec w sluzie i byl taki serkowaty bielutki ale to kazda ma inaczej ja musze jeszcze troszke poczekac i zrobie test jezeli nie dostane @

do osoby wyżej a ja tak mam miesiąc w miesiąc i w ciąży nie jestem.

Gość marta 1987
wiem wlasnie dlatego nie nastawiam sie ale tak czy siak mam naprawde duzo tego sluzu zobacze jak zrobie test robilam 2 dni temu i wyszla 1 kreska ale pod wieczor zrobie jutro rano moze cos innego pokaze

Gość agula8
u mnie śluz był mleczno-biały raczej wodnisty, ale pojawił się gdzieś 4 tygodnie od zapłodnienia-nie wcześniej. Na początku nie wiedziałam że taki śluz jest dla ciąży typowy i leczyłam go lactovaginalem, później lekarz mnie uświadomił, ale probiotyk nie zaszkodził:). Pierwszym objawem natomiast były bolesne i nabrzmiałe piersi. Już ok. 3 tyg.od zapłodnienia.Ale u każdego co innego. natomiast test pozytywny wyszedł dopiero 3 ci-w dniu spodziewanej miesiączki.Myślę że wcześniej nie ma co tracić pieniędzy na testy.Pozdr