Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

makarenkaaa33333

Ludzie są beznadziejni, wszyscy.

Polecane posty

Nienawidzę ludzi, są po prostu beznadziejni. Wredni, parszywi, podli, przegłupi. Mam ich wszystkich dosyć. Kiedys byłam całkiem miłą dziewczyną, uprzejmą dla wszystkich a teraz zamieniłam się wredną sucz. Nie obchodzi mnie zdanie, sytuacja innych, myśle wyłącznie osobie. Wszystkim życzę jak najgorzej, zeby pozdychali njak najszybciej, nikt mnie nie interesuje. WSszyscy są tak samo durni i chciwi.

Gość offerma997.
masz racje i ty dokladnie jestes taka sama :)

Tak, bardzo trafna. Z tym, ze ja kiedyś starałam sie być porządna, ale to niestety rezultatów nie dawało żadnych. Dlatego lepiej być wredną suczą i nie patrzeć na zadnych ludzi tylko iść po trupach do celu i myśleć wyłącznie o sobie.

Gość offerma997.
oczywiscie,ale pierdole gorzkich zali na kafe :)

Gość musisz zmienic srodowisko
jak bedziesz bardziej ambitna w tym, co robisz, znajdziesz ciekawszych znajomych.

Gość disneyjlandka
Marlenka masz racjie :)

haha, i wy jesteście identyczni. Stado baranów. Przyklaskujcie sobie w swoich genialnych postach. Nie ma ciekawszych znajomości, rodzina to to samo - beznadziejny wynalazek. Wszyscy robią coś tylko dlatego, ze mają w tym jakiś interes, jak mają to przylezą, zrobią kocie oczka i błagają, a potem w tyłek kopną. A teraz ja kopie wszystkich co maja jakąkolwiek sprawę do mnie. Nie wymagam niczego od innych - i ja też jestem obojętna na to co jest w okół mnie.

Gość nie nasza wina,ze trafila ci
sie kiepska rodzina i znajomi, mozna tylko wspólczuc

ok, a jak twoim zdaniem wyglada nie beznadziejny czlowiek?

taki, który nie zachowuje się jak pijawka, nie żąda tylko aby robić coś dla niego, potrafi zrobić rzeczy bezinteresownie, nie olewa cię i nie patrzy z pogardą jak coś do niego mówisz. Ale to już przeżytek. Teraz na świecie są chamy i prostaki, chamstwo rządzi, jest wszędzie, w szkole w pracy, w polityce, w telewizji, na ulicy... Wszyscy sie uważają za lepszych i ci na wyzszych szczeblach krytykują poniżaja tych którzy są im "podwładni". To jest po prostu zezwierzęcenie. Zero szacunku dla człowieka. Ja się nie uwazam za lepszą, w życiu. Ale mam od pewnego czasu gdzieś wszystkich takich ludzi tyle.

taki, który nie zachowuje się jak pijawka, nie żąda tylko aby robić coś dla niego, potrafi zrobić rzeczy bezinteresownie, nie olewa cię i nie patrzy z pogardą jak coś do niego mówisz. Akurat nik z moej rodziny ani przyjaciól taki nie jest. Rozejrzyj sie dookola to znajdziesz.

a z mojej jest. Rozglądam się i widocznie jestem slepa. Przekonałam sie o tym już nie raz. Wśród "rodziny" i "przyjaciół "Jak jest wszystko super, cacy to w porządku, ale jak sie im sprzeciwisz, albo odmówisz "pomocy" to od razu w piranie sie zamieniają. Nie mówiac już o takich społecznych sytuacjach na codzien w obcymi ludźmi jak w pracy, szkole czy sklepie. Tak to dopiero chamstwo sie szerzy, kto akurat ma chwilowo "władzę" ten niszczy tych co są niżej.

Gość united colours of sky
bo sobie monitor poplujesz :D

nie jestes slepa ale moze mloda jeszcze i malo ludzi zdążyłas poznać. Pożyjesz, zobacysz. Ludzi sa miliardy, niektórzy wspaniali.

Moze i młoda, ale zdążyłam już poznać świat i ludzi. Ale większość to chamy i wredoty, a nawet jeśli istnieją "inni" to nie mam zamiaru ich na siłę szukać.

Gość gość
Otaczam sie k*****i,widzę te cholerne tępe gwiazdy wszędzie.Chamstwo drwina złośliwość fałszywosc wylewa sie z nich widać to w każdym geście. Generalnie mam was w d***e inteligentni a zarazem tępi egoisci,nie znoszę studentów,cóż to za elita wow! Robią wrażenie ale tylko sami na sobie innych traktują przedmiotowo,z upodobaniem pokazują swoja wyższość. Ludzie naprawde sa do niczego !Będzie tylko gorzej !

Gość gość
Jestescie wszyscy do d**y.the end.