Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam na dziś pomysłu

Czy może mi to ktoś wytłumaczyć?

Polecane posty

Ok, więc chodzi o to, że faceci, głównie starsi, bez przerwy się na mnie patrzą. I to w sposób dosyć nachalny. Tak nachalny, że miałabym ochotę gdzieś uciec. Tylko jedno ale... Ich wzrok jest dziwny. Taki jakiś... pełen lęku, przerażenia. Tak, jakby się mnie bali :O Czy może mi ktoś wytłumaczyć, o co chodzi? Co ze mną jest nie tak? :O Przecież nie wyglądam jak potwór :O To są faceci, wsród których obracam się na co dzień. Nie jest tak, że ktoś mnie raz zobaczy, to dziwnie spojrzy. Mijam ich codziennie i za każdym razem się w ten dziwny sposób gapią. Czasami, jak mają mi coś podać, to im się ręcę trzesą :O Jakbym ważyła 150 kg i nie mieściła się w dzwiach albo jakbym miała trąd, to bym zrozumiała, dlaczego patrzą z takim przerażeniem. W moim wyglądzie naprawdę nie ma nic nadzwyczajnego. Zresztą, chodzi o to, że oni nie patrzą z jakąś odrazą, tylko tak, jakby się bali. A ja naprawdę nie wyglądam, jakbym wyszła dopiero z więzienia. Tatuaży nie mam, bo jestem za dużym tchórzem, żeby sobie zrobić. Jeśli chodzi o kolczyki, to mam tylko po jednym w każdym ucho :O Więc ja już naprawdę nie wiem, o co chodzi :O

Nikt nie jest w stanie mi pomóc? :(