Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna smutnaa

Skad moge posciagac all odcinki anime Dragon Ball?

Polecane posty

Gość taka jedna smutnaa

pomoze ktos:)

Gość szz
torrenty.org

Gość taka jedna smutnaa
a mozesz mi znalezc bo nie potrafie nic tam znalezc, a jak juz znajde to nikt nie seeduje:(

Zawsze mozesz ogladac online. Ja mam swoja kopie serii Z na plytce ;)

Gość taka jedna smutnaa
a skad sciagnelas? mm to moje ulubione anime, bajka z mojego dziecinstwa:)

Kumpel mi nagral kiedys. No tak samo to jedna z bajek z mojego dziecinstwa i mam straszny sentyment do niej ;) moze jk bede mial wiecej czasu, to poszukam Ci jakiegos miejsc skad mozna sciagnac

Gość el chulo.
Ja miałem wszystkie odcinki trzech serii,ale razem z dyskiem szlak je trafił:(.Piękne anime,oglądałem to w młodości ale nie wszystkie odcinki,dopiero w wieku 26 lat pobrałem z neta i obejrzałem wszyściutkie:) Pobierałem z torrentów.

Gość el chulo.
jeśli jesteś zainteresowany to znalazłem linki do wszystkich odcinków całej serii

Gość el chulo.
sorry,zainteresowana*

Gość taka jedna smutnaa
jasne:) zapodaj

Gość taka jedna smutnaa
dzieki:)

Gość frodo11111
wpisz w Google ,, grupa mirai,,, i tam można ściągać db w oryginalnej wersji z napisami polskimi. tylko trzeba stamtąd jeszcze kodek do napisów pobrać.

Tez lubilam ta bajke w dziecinstwie ale ostatnio jak ja puscilam to nie wiem co mi sie moglo w niej podobac :o Ostatnio ogladalam fajne anime,nawet sie na nim poplakalam pod koniec :) na youtube sa odcinki "Full Moon" :P o dziewczynce po ktora przychodza pewnego dnia shinigami czy jakos tak odebrac jej dusze gdyz jest chora na raka. Ale tak wszystko sie pokrecilo ze pozwolili jej nie zabierac zycia przez rok czasu. Wiec ona chce spelnic swoje marzenia o zostaniu piosenkarka i odnalezieniu dzieki slawie milosci z dziecinstwa. A obecnie ogladam "Love Hina" - o kolesiu ktory w dziecinstwie zlozyl obietnice pewnej dziewczynie ktorej juz nie pamieta ze jak beda starsi to beda zdawac do pewnej uczelni. Jednak koles ciagle oblewa testy i nie moze sie tam dostac,zostaje kierownikiem dziewczecego akademika. Ciagle dostaje od nich po pysku bo uwazaja go za zboczenca :D Podoba mi sie to ze jak dostanie w pysk to przelatuje kilka domow dalej :D mam z tego niezla beke hehe

Gość gość
Powstała ciekawa grupa na fb poświęcona serii Dragon Ball. Wiem, że jest już jedna grupa o tej tematyce i większa. Niestety nie zawsze jakość i ilość idzie w parze. Chcesz kulturalnie podyskutować z ludźmi mającymi podobne zainteresowania? Ta grupa jest właśnie dla Ciebie!:) Wejdź i przekonaj się. Może zostaniesz tu na dłużej:) https://www.facebook.com/groups/388356324678061/

Gość gość
sa w kazdym portalu anime , wlasnie odnowie sobie z dziecinstwa