Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze sam

Nie myśle penisem, czy przegrałem życie?

Polecane posty

Miałem okazję, żeby zaliczyć na imprezie, jednak nie zrobiłem tego, nigdy nie chciałem brnąć w coś niepewnego, nie chciałem seksu bez miłości. Należę do wymarłego gatunku facetów, którzy są potępiani przez innych, bo przecież prawdziwy mężczyzna powinien mieć na koncie jak najwięcej lasek, to podobno świadczy o jego męskości. A ja nie chciałbym zrobić tego z dziewczyną do której nic nie czuję, ponadto nigdy nie mógłbym zmuszać dziewczyny do seksu. Mam 24 lata.

Gość jateztakchce
I tak trzymaj:D

Gość violinia 26
jesteś normalny, czekaj na swoją miłość

Gość sztukmistrz dyplomowany
pomiedzy zaliczaniem lasek na kazdej imprezie a prawictwem jest jeszcze cala gama opcji;) z twoja postawa nie doczekasz sie atrakcyjnej dziewczyny, chyba ze wygrasz w lotto, ale na jakąś z przykościelnej oazy dla której twoja cnota bedzie wazna jak najbardzie masz szanse:)

Gość why not???
oby cię jądra nie rozbolały od tego czekania

Gość mentaI cut
jesteś wybrykiem natury

Gość błądząca we mgle
moze nie gratulacje...ale podziwiam, i ciesze sie ze jeszcze tacy sa:) chyba ze to kwestia wieku...ale nie wydaje i sie:) ja niestety tezod kiedy pamietam sama,a jestem ciut starsza od ciebie, bo niestety wszytsko sie u mnie szybciej konczy jak zaczyna. Teraz wlasnie odsunal sie ode nie mezczyzna na ktorym zaczelo mi chyba zalezec i do ktorego sie przywiazalam...spotykalismy sie ponad 3 miesiace, a ostatnie tygwygladaly tak ze to jawychodzlam z inicjatywa spotkan..a On, ciagle ze super,fajna propozycja,ALE....to slowo sie pojwialo non stop, w efekcie nie widzielismy sie od 14-golutego i juz nie sadze ze sie zobaczymy.Tylko po co to wszytskodo tej pory- wychodzenie, kolacje, kino,spacery?? widzialam ten blysk w jego oku, i ze z przyjemnoscia i bez sztucznego udawania spedzalismy dlugie godz. wiec to bylo z nudy, czyzby nie mial co z soba robic, a teraz jiedy sie przeprowadzil do miasta ima nowa prace to juz nie jestem wystarczajaco dobra by sie spotkac. bowytlumaczennie ze u niego ostatnio duzo sie dzieje, nic dla mnie nie oznacza, mieszkajac niedaleko siebie, zawszemozna znalezc okazje, trzeba tylko chciec. a moze sie myle? jaki wy macie podejsciedo tego?

W dzisiejszym świecie liczy się hedonistyczne podejście do życia. Trzeba sobie sprawiać przyjemność bez ograniczeń, tylko to się liczy. Mój romantyczny charakter to przeżytek, dupki mają dzisiaj największe powodzenie, myślicie, że powinienem zerwać z obecnym stylem życia i na początek "pójść na dziwki"? Kiedyś myślałem o tym w takich kategoriach, że faceci korzystający z takich usług nie mają do siebie szacunku. Teraz pod względem poglądów panujących w otoczeniu zmieniam trochę zdanie na ten temat.

Gość hhhjjhjhhj
a ty zaakceptowałbyś jakakolwiek cnotliwą dziewczyne czy masz podejscie hedonistyczne i chcesz ładną?:D

Nie szukam księżniczki, ale dziewczyna musi mi się podobać. Kiedyś poznałem taką jedną dziewicę, która była katoliczką i dla niej mógłbym nawet czekać z seksem do ślubu, bo była tego warta. Aczkolwiek wiem, że dopasowanie seksualne jest bardzo ważne i od tego wiele zależy w przyszłości. Byłbym jednak gotów do poświęceń. Natomiast absolutnie nie szukam dziewicy.

Po waszych wpisach widzę, że nie ma szacunku do takich osób, nie pozostaje mi nic innego jak się zmienić. To nie będzie takie trudne, w końcu dupkiem jest być znacznie łatwiej ;)

Gość absolutnie i w żadnym
wypadku się nie zmieniaj! Na tych, którzy cię wyzywają i z ciebie kpią nawet bym nie spojrzała,a na ciebie i owszem. :)

Gość Fenactil
Nie. Wygrałeś szacunek dla samego siebie.

Gość ktoś kim jestem
Na początku myslalam ześ ogarnięty facet ale jak chcesz zmienić zdanie po kilku postach na kafeterii to nie wiem co o Tobie myśleć. Moje zdanie jest takie : ciotą nie jest ten,który robi coś co nie podoba sie otoczeniu i jest za to wyśmiewany,jeśli jest to zgodne z jego zasadami i oczekiwaniami. Ciotą jest ten,który ULEGA otoczeniu,zmienia się po to żeby nie być uznawanym za frajera..tym samym niestety wlaśnie wtedy staje sie frajerem :( Mówi ci to dziewica która wiele by dała za faceta z zasadami,dla którego seks to nie zabawa i nie może znieść że takich jest coraz mniej ale sama nigdy nie zamierza się zmieniać dla kogoś.Trudno,najwyżej będe starą panną..albo zwariuje. Mówi sie że kobieta to co innego i dobrze jak dziewica ale dla takiego typu jak ja faceci którzy są prawiczkami z wyboru (nie dlatego że nie mieli okazji) bo czekają na miłość to byliby marzeniem. Co za sztuka zaliczyć na imprezie...to niby ma być takie świetne? Tego masz żałować? Sądze że nic na siłę,wiadomo że miłość nie przychodzi koniecznie od razu więc to żaden wstyd.Może mogłoby Ci być głupio jakbyś nie miał żadnej okazji,ale w tym wypadku powinieneś czuć się dumny!!

Gość ktoś kim jestem
"Po waszych wpisach widzę, że nie ma szacunku do takich osób, nie pozostaje mi nic innego jak się zmienić. To nie będzie takie trudne, w końcu dupkiem jest być znacznie łatwiej" aha,czyli przejmujesz sie zdaniem prawdopodobnie macho i pustaków a zdanie osób które być może chciałyby mieć takiego faceta uznasz za nieważne..a może chcesz sie usprawiedliwićbo nie jesteś dość silny,by być sobą?? Czy to nie frajerskie iść na łatwiznę i zmieniać sie jak kameleon byleby tylko inni Cie szanowali? Wtedy nie zyskasz szacunku osób które naprawde są tego warte. U mnie takie osoby właśnie nie mają szacunku.A mają go ci co są sobą i o tenże szacunek nie żebrają,jak ktoś ich wysmiewa to niech spierdala

Gość zyeeb..,,,,,
ktoś kim jestem - dasz jak chcesz moge cie rozdziewiczyć, no chyba że jesteś brzydka to nie cipeczko :)

Gość zyeeb..,,,,,
dasz mi dupy ?

Gość przedawkowałaś walenie piczki
brak okazji, odwagi, ochoty, to sa powody cnoty, a nie jakieś bzdety, co tu wypisujesz, cnota ci na mózg padła i bredzisz od swędzenia piczy.

Napisałem to tak żartobliwie, absolutnie kilka wpisów idiotów na kafeterii nie zmieni mojego zdania, jednak sam zaczynam się nad tym zastanawiać, czy moja taka moja postawa życiowa jest cokolwiek warta w dzisiejszym świecie.

Gość ktoś kim jestem
Poza tym to przecież Twoja prywatna i intymna sprawa z kim sypiasz i ludzie naokoło nie muszą a nawet nie powinni wiedzieć bo co ich to obchodzi - że jesteś prawiczkiem.Ale nie musisz też wymyślać historii z kim to Ty nie spałeś,bo to dziecinne i nie ma sensu. No ale co ja więcej będe pisała,masz wybór,jak chcesz to sie zmień,na zdrowie,może i dla faceta lepiej pukać,dymac,ruchać lachony na dysce w toalecie niż kochać się z jedną kobietą,która robi to z nimi z miłości a nie dla zabawy.Dla mnie to na tyle poważna sprawa że w tej kwestii w ogóle nie obchodzi mnie zdanie tych którzy takie podejście wyśmiewają. Oni w ogóle nie dotyczą mojego życia. Macho który sie przechwala "podbojami" nie ma u mnie szans :D

i teraz bredzisz, od rzeczy buhahahaha

Gość ktoś kim jestem
o moją się nie przejmuj,myje się często więc co ma mnie swędzieć :D A powiedz sam..to inni Tobą sterują,chcesz być tak bardzo zależny od świata? Nie wolisz stworzyć sobie własnego? Świat nie jest w jednym kolorze,a jak tak Ci sie wydaje to rozejrzyj sie dokładniej.

Gość ktoś kim jestem
jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to lepiej sie nie wypowiadaj :) oczywiście brak okazji odwagi i ochoty to mogą być znaczące czynniki na pewno.Przecież ludzie są różni i z różnych powodów mogli zachować cnotę. Ja na przykład wcale nie mam ochoty rżnąć się z byle kim na imprezie a gdybym ją miała to nie sądze by to był problem znaleźć takową okazję. :D

jednak jest problem, bo jeszcze jesteś z simlokiem.

Gość jhgfiuhgf
ktoś kim jestem jesteś pierdolnieta, ale ty musisz miec zjebanego ryja ze cie nikt nie ruchal