Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujma_dla_narodu

Jestem nieudacznikiem i to wasza wina

Polecane posty

Gość ujma_dla_narodu

Gnoje jedne, pije teraz browarka i jem czipsy, wiecie gdzie mam wasz ten zasrany metabolizm czy cos tam ?? wlasnie sobie uswiadomilem, ze ani do szkoly ani do pracy nie wroce. Chodzilem do zawodowki, ale zrezygnowalem, niespelnione ambicje i przerosniete ego nie pozwalaly mi na nauke. W liceum, na studiach powinienen byc a nie pierogi robic, wszedzie tylko jestem posmiewiskiem, jak raz sprobowalem do roboty pojsc zaraz wrocilem, nie pasuje do towarzystwa. Moge byc obiektem zartow, bo od dziecka jestem niesmialy w otoczeniu wszystkich procz rodziny. Kobiety schodza mi z drogi bynajmniej nie przez grzecznosc, one po prostu czuje obrzydzenie na moj widok. Rzadko sie gole, zaroslem jak dzik, moj dzien wyglada tak, ze siadam przez tv, troche wiadomosci, a tak wiekszosc przy komputerze sie nudze. Zadnych perspektyw nie mam, zaraz 30stka stuknie a poziom jak u dziecka, robilem sobie testy i wyszlo mi poziom intelektualny na poziomie znacznie ponizej przecietnej. Uniemozliwiono mi spokojna nauke, bo w tym kraju kazdy dla kazdego wilkiem, zadnej odpowiedzialnosci :(

Gość Krowinia
Idę się wysrać.

Gość sportmanka 1
jak na nieudacznika, masz zbyt dobry zasób slownictwa:) prowooo !🖐️

Gość ujma_dla_narodu
sportmanka 1 uciekasz od problemu, umywaz rączki a mi nie jest do śmiechu :( jak patrze na tych miliarderów tak sobie mysle, ze tyle kapuchy trzymaja na tych kontach, jakby tak z 50 ,49 oddali, to juz 50 rodzin ma po miliardzie. Należy mi sie za te lata pokornych znoszen tego wszystkiego :o

Gość ujma_dla_narodu
oczekuje jakis przeprosin ale to juz, bo ide spac zaraz :o

Gość ujma_dla_narodu
i co nic?? :( mozna sie bylo tego spodziewac. Ja tam robic nie bede. ZEGNAM