Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgfdgd

Ile tak mniejwięcej zużywa się pieluch przy nowordku dziennie?

Polecane posty

Gość dgfdgd

liczyć koło 10? Ale to już takie bardziej maksiumum czy to tak bardziej minimalnie?

Gość tak srednio 10
mnie sie wiecej nie zdarzalo, wiele mniej tez nie...

Gość po ciązy-masakra!
ok. 8-10

No powiedzmy, że ok 10.Polecałabym,aby dziecko przewijać dopiero po karmieniu-przynajmniej mój mały zawsze robił kupę podczas karmienia,ale to już trzeba obserwować i wyczaić swoje dziecko.

Gość A to nieprawda....!
A ja bym polecala przed karmieniem, gdyz mietolic dziecko po karmieniu do niedobrze, moze zwrocic, ulac:) Poza tym czesto w czasie jedzenia zasypia i co chcesz go rozbudzac i przebierac? nonsens.... Mi na poczatku paczka starczala na tydz

Gość A to nieprawda....!
no wiec 72 czy 74 pampersy w jednej paczce wychodzi okolo 10 dziennie :)

Robiłam tak jak ty piszesz-przewijałam przed karmieniem, dziecko narobiło w czystą pieluchę i znów przewijałam po posiłku ;) bo raczej nie zostawiałam dziecka z pełną pieluchą. każdy robi jak uważa, ja robiłam inaczej.To oczywiście zależy od tego, czy dziecko robiło kupę podczas jedzenia, bo mój mały przez pierwsze tygodnie jak zaklęty podczas ssania butelki napełniał pieluszkę.

Gość punkt widzenia zależy od ...
To mój jest wyjątkowo czysty ;) u nas wychodziło 6-7 pieluch na dobę. Przewijałam przed każdym karmieniem, karmiony butelką. Kupa raz dziennie.

Gość Podobnie
to też zależy czy karmi się swoim mlekiem czy mm, u nas czasem i 15 szło na dobę. No i zależy od pieluszek, bo jedne bardziej chłonne a jedne po jednym zasikaniu już przeciekały np. Huggisy

Gość dfegtrd
ja przewijalam dziecko po kazdym karmieniu,dlatego ze do nastepnego karmienia mialo sucho,a kiedy tylko zaczynalo pic mleko wychodzilo kupsko,wiec nie widze sensu przewijania przed karmieniem :O

Ja na początku przewijałam przed karmieniem -ale zawsze podczas kamienia była kupa to sobie to odpuściłam i później już tylko po karmieniu :)