Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suchotnik

Mam 20 lat, czy zostanę prawikiem?

Polecane posty

Gość Suchotnik

Nie miałem nigdy dziewczyny. Moja matka twierdzi, że skończę technikum, pójdę dalej w nowe środowisko, poznam kogoś... ale ja tego jakoś nie widzę.

Gość Dziewica 38
Jeżeli masz świeży oddech czyli nie jedzie ci z paszczy to masz szansę na kobietę. Mi śmierdzi więc jestem sama, bo się wstydzę pocałunków.

Gość ppaararara
to matce zwierzasz się ze swoich seksualnych problemów ? ciekawe

Gość ppaararara
poza tym to chyba prawikiem jest się chyba od urodzenia , chyba , że ty już nie byłeś i teraz chcesz być na nowo , to w takim razie nie umiem ci pomóc

Gość Zuzanna Amelia & 4
Wszystko zalezy od okolicznosci. Jeszcze masz cale zycie przed soba. A podchodzisz, zagadujesz, poznajesz kobiety? Tutaj kiedys pisal taki jeden chlopak, Stev bodajze. On tez byl prawiczkiem. I prawdopodobnie teraz ma dziewczyne.

Gość młoda dooopcia jestem
jeśli bedziesz spędzał więcej czasu wśród ludzi niż na forum to masz szansę na rozprawiczenie w niedalekiej przyszłości

Gość zawiedziony1410
>>to matce zwierzasz się ze swoich seksualnych problemów ? >> >>ciekawe niektórzy mogą rozmawiać z rodzicami o wszystkim, to dla Ciebie takie dziwne? ciekawe

Gość LadyInWhite
A przecież on napisał,że rozmawiał o dziewczynie a nie o seksie z mamą...więc niektórzy tu czytać nie potrafią najwidoczniej. Nie przejmuj się , stary nie jesteś ..jeszcze znajdziesz kogoś;)

Gość mbu
A ja mam 30 lat i jestem prawikiem. To jest dopiero powód do zmartwień :)

Gość Suchotnik
Nie rozmawiam z matką o seksie tylko bardzo pobieżnie o sprawach uczuciowych. Nie bardzo zagaduje. Nad dwoma dziewczynami się zastanawiam do których zagadałem. Do większej liczby nie zagaduje, póki co.