Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lancome185

ciąża biochemiczna

Polecane posty

Gość lancome185

od jakiegoś czasu staramy się z mężem o dziecko. Oczywiscie, gdy cykl się kończy, to ja już nie mogę wytrzymać i jeszcze przed okresem (2-3 dni)bięgnę po test ciążowy...2 razy (w dwóch różnych cyklach)test pokazał 2 kreski po czym...dostawałam okres...;-(było już tak blisko....co mam zrobić....

Gość pssss...
jak długo się staracie?

Gość lancome185
niemal rok...

Gość pssss...
no to myslę, że możecie oboje zacząć się badać, żeby znaleźć przyczynę a przede wszystkim wyluzuj trochę, jak będziesz się tak spinać to tylko wszystko utrudnisz

Gość lancome185
badania już robilismy, u mnie ok. maż dostał witaminki zwiększające ruchliwość plemników. Ja w ogóle się nie spinam, tylko zastanawiam się, czemu tak się dzieje, jak sobie pomóc;-(nie muszę mieć dziecka już, teraz natychmiast...tylko szkoda mi,że było już tak blisko;-(

Gość pssss...
no i właśnie tak to się zaczyna, teraz Ci "tylko szkoda" a z czasem będziesz się nakręcać co raz bardziej. Moim zdaniem sprawa jest tak złożona, że lekarze sami nie wiedzą z jakiej przyczyny tak sie dzieje. Oczywiście jest kilka ustalonych powodów, ale też mnóstwo nieznanych. robiłem badania w Polsce, nie wyszły dobrze, ale nie wykazały przyczyny, dopiero kiedy zrobiłem za granicą, to się dowiedziałem co jest nie tak, nie wiem czy w Polsce robią te badania inaczej, czy jak?

Gość do bialyaster
nie , po prostu slabszy sprzet i wyksztalcenie maja

Gość pssss...
możliwe, że tak. W każdym razie zaproponowali nam invitro, ale sie nie zdecydowaliśmy