Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasicaaaaaaaa

Jestem tchórzem, nie umiem się rozstać?

Polecane posty

Gość kasicaaaaaaaa

Czuję się beznadziejnie, marnie, kiepsko, podle. Trwam w związku 5 rok. Mam dobrego faceta, który zrobiłby dla mnie wszystko. Nie wiem, czy uczucie się wypaliło, czy potrzebuje czegoś nowego, czy się jeszcze nie wyszalałam i teraz przyszedł na to czas. Flirtuje z innymi facetami. Jego wypycham na imprezy. Po czym za chwilę nie mogę się po tym pozbierać, a jeszcze później czuję, że jest mi to obojętne. Oszukuje siebie i jego. Nie wiem co powinnam zrobić. Chyba odejść, z szacunku do niego. Ale jestem pieprzoną egoistką, i wiem, że z nim byłoby mi w przyszłości łatwo, dobrze. Boje się, że nie znajdę już kogoś, kto mnie tak pokocha, kto mi tyle poświęci. Boje się podjąć decyzję i wziąć odpowiedzialność za nią. Dlatego robię wszystko, żeby to on ją podjął i mnie zostawił. Zachowuje się tak absurdalnie, że sama tego nie rozumiem.

Gość Przecież znasz powody mojego
To normalne, minie Ci :)

Gość Man-E-Kin
Skoro się tak czujesz w związku to pewnie "to nie jest to". A rozmawiałaś z nim o tym - tak jak to tutaj przedstawiasz, jest między Wami taka relacja, że możesz o tym tak bezproblemowo porozmawiać, czy udajecie / gracie?

Gość zarexxx
Daj nam do niego numer, zrobimy to za Ciebie.