Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeataW34

Egipt z czteroletnim dzieckiem

Polecane posty

Gość BeataW34

Dziewczyny moj facet jest milosnikiem nurkowania. Postanowil ze w maju polecimy do Egiptu. Nie chce mu robic przykrosci i sie nie zgodzic bo wiem jak bardzo marzy o zrobieniu kursu nurkowania, ale boje sie leciec z 4 letnim dzieciem. Czy ktoras z Was byla w Egipcie z dzieckiem? Jesli tak to gdzie dokladnie (chodzi mi o hotel) i jakie ma doswiadczenia. Wszystko bylo ok?

Gość Czesław gra
Nie jedz tam z dzieckiem bo tyko choroby się nabawi.

Gość maturks4
Umęczysz się, wydasz krocie na lekarza i leki, rozregulujesz dziecku organizm.

1,5 roku temu byłam w Egipcie i była tam matka z dzieckiem, które miało poniżej roku (nie chodziło jeszcze) rozmawiałam z nią i mówiła, że nie widzi problemu, że z poprzednim dzieckiem też wszędzie jeździli i że nie można się dać zwariować trzeba tylko zachować środki ostrożności (tylko butelkowana woda, dobry hotel, trzymanie dziecka w cieniu, wysokie filtry)

co do hotelu - polecam titanic beach spa & aqua park zjezdzalnie dla dzieci (rowniez mlodszych), mnostwo basenow, mała rafka niedaleko brzegu - można posnorkować, darmowy mini bar, all inclusive cala dobe obok jest titanic palace i tez jest extra (tylko troche drozszy i nowszy)