Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfghjj

jakie sa kobiety kwiaciarki?

Polecane posty

Gość gfghjj

jakie sa kobiety kwiaciarki? Taką to nawet żaden kwiatek nie ucieszy warto sie wiązac z kobietą kwiaciarka?

nie wiem jak to jest u kwiaciarek,ja jestem florystka :-P , uwielbiam dostawac kwiaty, ale z racji takiej ze mam ich zawsze pod reka pod dostatkiem czesto zamiast kwiatow dostaje inne rzeczy, a uwierz mi stokroc bardziej wolalabym dostac kwiaty:-)

Gość fgfbb
ja jestem kwiaciarką i uwielbiam dostawać kwiaty..fakt nie w bukiecie żadnym tylko ot tak związane..w ten sposób bedziesz wiedział że napewno jej sie spodobają... i żeby świeże były.. A po za tym kwiaciarki są zawsze zajęte pracą...

Gość truuuskawka
romantyczne:-)

Rzeźnika ucieszy kilo wawelskiej podwędzanej pod samym Wawelem, choćby miał tonę na zapleczu :) Kwiaciarki czy też florystki na takiej samej zasadzie lubią kwiaty! Uwielbiają je dostawac prywatnie. Inaczej zmieniłyby branżę!* :P ______ * powyższe nie odnosi się do lekarzy. Lekarz usłyszawszy prywatnie o chorobach sam jest chory. Na alergię do zadającego pytanie: - Bo mnie dziwnie od wczoraj strzyka w jelitach. Co to może być, Waldek? A Waldek na to : - *******************************, ty *******, bo jak ci *********** to ********** cię ******** *********! A głośno: - Być może coś zjadłeś watpliwej jakości. Zapraszam do mnie, do gabinetu. Może być jutro. To może zagramy trzy trefle? :P

Gość oh oh hohohoooo
szewc w dziurawych butach chodzi.. ja rzadko dostaje kwiaty od narzeczonego bo twierdzi ze mam ich na co dzien pełno.. a ja bardzo bym chciala dostac bukiet kwiatow:) ale same kwiaty tylko zwiazane:) p.s tez jestem florystka

Proszę o wyjaśnienie... Dlaczego chcecie tylko związane kwiaty, bez kompozycji? Czyżby chodziło o kobiecą zazdrość, że oto mężczyzna zakupił kwiaty dla swojej kobiety-florystki, wiązane w kompozycję przez inną kobietę z pobliskiej kwiaciarni? :)

bo mamy takie skrzywienie zawodowe;-) ze bukiet zaraz rozbieramy na czynniki pierwsze i patrzymy czy jest prawidlowo ulozony(czy jest skretolegly, czy kwiaty odpowiednio podciete i czy w dobra strone (dobrze podciety bukiet mozna postawic) :-P, czy jest odpowiednio zwiazany itp. ja tam lubie kwiaty w kazdej formie, byle by byly bez plastikowych wstazek, folii i sreberka :-P