Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dssdsdsdsdsdss

Dla kobiet intelekt jest niewazny, mysla cip.....

Polecane posty

Gość dssdsdsdsdsdss

Kobietom zdarza się narzekać, że mężczyźni skupiają się przede wszystkim na ich wyglądzie, a dopiero na drugim miejscu interesują się charakterem, czego odzwierciedleniem jest częstsze patrzenie na kobiecy biust niż w oczy. Okazuje się jednak, że obsesja na punkcie dwóch niezwykłych krągłości nie jest wyłącznie męską sprawą - to właśnie panie cenią sobie własne piersi wyżej niż swój intelekt. Najlepiej, żeby były duże! Jak wykazały badania przeprowadzone przez brytyjskich ekspertów, kobiety nie mają prawa obwiniać mężczyzn o nadmierne zainteresowanie ich ciałem, ponieważ same wykazują na tym punkcie niezdrową obsesję. Szczególnie cenią sobie pełny biust - prawie połowa z nich zapytana, czy wolałaby większe piersi czy wyższe IQ, zdecydowanie wybiera to pierwsze. Z kolei jedna trzecia za pokaźnych rozmiarów biust gotowa jest oddać cały swój intelekt i po prostu zgłupieć!

Gość mbu
Kobiety też skupiają się na wyglądzie, chociaż często temu zaprzeczają.

Gość Pewien miłości?
Jaki wniosek? Inteligente kobiety nie potrzebują wyższego iq wiec wolą większy biust, a glupie kobiety i tak nie maja czego oddać wiec sa gotowe poświęcić caly swój "intelekt" za większy biust:)

Gość dssdsdsdsdsdss
te inteligetne kobiet jak odbierze im sie troche IQ to juz nie beda inteligentne, mysl to nie boli

Gość Pewien miłości?
Ale pierwsze pytanie zadane kobietom brzmiało CO WOLĄ- WYŻSZE IQ CZY WIĘKSZY BIUST ani słowa o odbieraniu inteligencji. Dopiero kolejne pytanie brzmiało CZY ODDAŁYBY CALY SWÓJ INTELEKT ZA WIĘKSZY BIUST. To prawda myślenie nie ból, czytanie ze zrozumieniem również. Eh

Gość Pewien miłości?
A to autor, wiec nawet nie wiesz co piszesz. To smutne

Gość dssdsdsdsdsdss
Pewien miłości? Naucz sie czytac ze zrozumieniem. nie osmieszaj sie. prawie połowa z nich zapytana, czy wolałaby większe piersi czy wyższe IQ, zdecydowanie wybiera to pierwsze Przeczytaj jeszcze raz to zdanie i sie nie osmieszaj

Gość Pewien miłości?
Ty sie nie osmieszaj. Większe/ wyższe od czego? Od tego jakie maja obecnie. Wiec skoro ma juz wysokie iq, a małe piersi to moze wybrać większe piersi bo iq jest juz wysokie.

Gość a ja chętnie oddam moje
duże piersi za większe IQ

Gość dssdsdsdsdsdss
pewien milosci Z twojego rozumowania wynika ze inteligentne kobiety maja male piersi, bo jesli by mialy chociazby srednie to by nie chcialy wiekszych piersi, wiedzac czym to grozni, no chyba ze nie sa takie inteligentne... Wysokie IQ nie jest zadnym zagrozeniem, w przeciwenstiwe do zbyt obfitego biustu

Gość Pewien miłości?
Z mojego rozumowania wynika jedynie, ze to ze kobieta wolalaby większe piersi, a nie wyższe iq nie musi oznaczać, ze jest idiotka, albo mysli cip... jak to okresliles oraz ze kobieta ktora oddalaby caly swój intelekt za większy biust jest idiotka, wiec za bardzo nie ma czego oddawać. Reszta to twoja nadinterpretacja. rozumiem, ze dla ciebie inteligencja wyklucza chęć bycia atrakcyjnym?

Gość bo intelekt baba ma w cipie
im wieksza i grubsza pala tym jej intelekt wzrasta

Gość dssdsdsdsdsdss
rozumiem, ze dla ciebie inteligencja wyklucza chęć bycia atrakcyjnym? to pytanie udowadnia ostatecznie ze myslenie nie jest twoja najmocniejsza strona

Gość jak dla mnie temat jest
niepoważny, ja też sobie założę temat pt" brytyjscy naukowcy ogłosili, że faceci woleliby mieć większe penisy niż większe IQ"

Gość ojeciec
Ta...to ja jednak wybieram tych z wysokim IQ.Nie ma to jak taki Cię rżnie a do tego ten jego diaboliczny ostry jak brzytwa intelekt. Bajka...

Gość ojeciec
Najbardziej erogenną strefa kobiety jest jej ucho...-oczywiście nie w sensie anatomicznym.Zważywszy na to, facet, który ma więcej do powiedzenia...no sam sobie dopowiedz skoroś taki inteligent.

Gość Pewien miłości?
A ty pokazales, ze myślenie nie jest twoja najmocnejsza strona zakladajac ten temat.

Gość izmaaaa
"Jak wykazały badania przeprowadzone przez brytyjskich ekspertów, kobiety nie mają prawa obwiniać mężczyzn o nadmierne zainteresowanie ich ciałem, ponieważ same wykazują na tym punkcie niezdrową obsesję. Szczególnie cenią sobie pełny biust - prawie połowa z nich zapytana, czy wolałaby większe piersi czy wyższe IQ, zdecydowanie wybiera to pierwsze. Z kolei jedna trzecia za pokaźnych rozmiarów biust gotowa jest oddać cały swój intelekt i po prostu zgłupieć!" mój były powiedział mi tak "jak bym miał piersi to bym siedział w koncie i non stop cyce sobie macał"

Gość ojeciec
Ja tez kiedyś usłyszałam podobne zdanie:D.

Gość dssdsdsdsdsdss
A ty pokazales, ze myślenie nie jest twoja najmocnejsza strona zakladajac ten temat. Jako ze myslenie nie jest twoja mocna strona, powyzsze zdanie ma niewielka wartosc