Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcellinnnaaaa

Nie WRTO BYC DOBRYM DLA LUDZI O TAK MI WYSZLO PRZECZYTAJCIE!!!!

Polecane posty

Gość marcellinnnaaaa

byłam z chlopakiem 7 lat on mieszkal z rodzicami i siostra i jej mężem ich synkiem, czesto do nich przychodzilam i kolegowalam się z jego siostrą, zawsze bylam dla nich wszystkich bardzo pomocna.. nie raz podwozilam jego sostre gdzie tylko chciala albo jej męża, pożyczałam jej mase rzeczy chociaż ona polowy nie oddawala albo oddala zniszczone to nigdy nic nie powiedzialam.. przemilczalam,,, jak jechalismy wszyscy gdzies nad wode daleko np 70 km zawsze moim samochodem i nigdy nie bralam nawet zl nie dokladali się do bęzyny nic ani ona ani jej mąż, jej synkowi co ma 2 lata czesto cos kupowalam ubranka, zabawki.. zostawalam z nim, mojego chlopaka mamie te zpomagalam bylam mila nie raz robilam u nich obiad, mylam gary,obieralam ziemniaki.. za dużo pisania ale nie raz strasznie sie poswiecalam.. sama rezygnowalam z rzeczy dla siebie zeby im dac... ale od pewnego czasu zauważyłam ze maja mnie za jakas i d i otke .. i czulam ze wcale sie z tym nie kryją ze to ja jestem tą którą można wykorzystać ... ale to co sie stalo to już przesada.. kiedyś pożyczyłam chlopaka siostrze sukienke ktora byla jak dla mnei droga bo kosztowala 500zl ja sama mialam ją raz na sobie a gdy jej pożyczylam ona byla w niej na 3 weselach a potem pożyczyła swoim koleżanką i nie oddawala mi ją przez dobry rok... gdy ja wreszcie zobaczylam okazalo sie ze jest przeszyta.. doszyta jakas koronka na dekoldzie itp.. wkurzyłam się ale nic nie powiedzialam... przemilczalam ale powiedzialam to chlopakowi w zlosci jak się kłóciliśmy, kolejna sprawa to taka ze w sobote mąż tej jego siostry lekko sie upił i on z kolegami wydzwaniali do mnie wlączyla sie poczta u mnie w tel i nagralo sie co gadali to bylo coś takiego- no dzwon do niej napier** dzwon dzwon a to j e b a n a wylączyla telefon!! czekaj mam do niej inny nr nie damy jej spac he dzwon niech przyjedzie i Cie odwiezie do domu bo kto inny jak nie ona- cos takiego nagralo się nie wytrzymalam i dzis powiedzialam to wszystko mojemu chlopakowi a on pojechal do domu i zrobil ogromną awanture jego siostra się poplakala a jej mąż powiedzial ze mnie przeprosi i ,, nie chce mnie znać'' !!! nie chce juz ze mna nigdy gadac... a jego siostra sie poplakala i powiedziala ze nie spodziewala sie po mnie ze jestem taka chamska !!! i napisala mi na gg ze jestem chora psychicznie i taka koronke w sukience można sobie odpruć !! oo o i tak mi wyszlo.. bycie 7 lat dobrym...

Gość dziewczyna pajacykowa
nie warto być dobrym, tzn. nie bierz nic od nikogo ale nic nie dawaj bo i tak cię wyśmieją za plecami. Za to warto być dobrym dla zwierząt.

Gość Pewien miłości?
Przykro mi, ze trafiłas na takich pasożytów, ale niestety duzo jest takich ludzi. Ja na twoim miejscu zerwałabym z nimi kontakt. A twoj chłopak byl wobec ciebie w porządku?

Gość a co sie dziwisz
dalas po sobie jezdzic to teraz jezdza i tyle....

Gość marcellinnnaaaa
chlopak to zależy.. jestemsy razem 7 lat i przez te lata różnie bywalo ale w miare jest ok.. ale mam dosyc tego wszystkiego i chyba zakoncze znajomosc po 7 latach z nimi wszystkimi..

Gość marcellinnnaaaa
wiem.. czuje to szczegolnie od męża tej koleżanki ze ma mnie za nic.. tylko nie rozumiem czemu bo zawsze bylam dla nich ok. a nawet za bardzo dobra i tak mi wyszlo..

Gość JakJakKajak
Z adobre zawsze czarna zapłata. Nic nie bierz i nic nie dawaj.

Gość jsahdjasdmsandjsajnd
nie martw sie to jacys nienormalni ludzie