Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie daję rady :(((

Syn ukradł mi dowód z założył sobie internet na moje nazwisko .

Polecane posty

j/w. Mój dorosły syn bandzior wprowadził się do mnie po tym jak wyrzucili go z mieszkania w którym mieszkał. Ukradł mi dowód osobisty i złożył wniosek przez internet o podłączenie internetu, telewizji i telefonu. Dodatkowo jeszcze był laptop w korzystnych ratach. Kiedy byłam z młodszym synem w szpitalu. Przyjechała ekipa montażowa i wszystko podłączyli, oczywiście w jego pokoju. Mi syn wciskał kity, że sam sobie wszystko wziął na swoje nazwisko. Nie rozumiem jak to jest możliwe, że ktoś sobie przyjeżdża i podpisuje umowę na moje nazwisko i zupełnie inną osobą!!! Jak to możliwe??? Minęło pół roku i dostałam rachunek na 2000zł ! Z doliczonymi odsetkami!. Nawet się okazało że tego laptopa co wziął na raty na moje nazwisko SPRZEDAŁ!!! Gdzie najpierw powinnam się zgłosic? Na policję? Proszę poradźcie coś.....

Zapomniałam dodac całą spłatę za laptop, razem wychodzi prawie 5000zł, bo od podpisania umowy nie otrzymali ani złotówki.

na policję. syn odpowie za siebie, firma za siebie. przecież na umowie nie ma twojego podpisu!!!

Jestem załamana, boję się że jak na niego doniose to coś mi zrobi, albo jego koledzy osiedlowi, degeneruchy którzy ostatnio pobili starca.! Odgrażał mi się już! Poszłabym ale strasznie się boję.

Jestem między młotem i kowadłem, bo nie mam zamiaru tego podarowac, a z drugiej strony jak on sie dowie że podałam go na policję to będzie chciał sie zemscic.

Z góry dziękuję za wszystkie komentarze, będę tu wieczorem.

no to nie wiem co ci poradzić. jak teraz tego nie załatwisz to będzie ci wywijał takie numery częściej. jak odsiedzi swoje to może zmądrzeje. i powinnaś go eksmitować.

Gość Kavok
to idz się powiesic albo płać jak sie boisz

Tylko że to nie jest moje mieszkanie ! Jest własnością mojego ex męża który wyjechał za granicę ze swoją nową dziewczyną, a ja tu jestem zameldowana na stałe i on zameldował tu tego syna, a teraz pewnie ex się śmieje że on mi takie numery wywija. :(((