Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjjewkhfrenhjhew

FACET MNIE WKURWIŁ

Polecane posty

Gość fjjewkhfrenhjhew

dzis dzień kobiet no nie? mój ma do obdarowania w okolicy 3 kobiety-mnie starszą znajomą i jej córke ten idiota kupił w polo 3 badyle takie same no to sie wkurwiłam i mu mówie czemu wszystkim kupił takie same kwiatki?niech im kupi takie same ale swojej kobiecie chyba wyjatkowo inny?i czemu takie padalce?gdie czerwona róza dla mnie a dla nich żółte albo tulipany??albo żeby dał mi cokolwiek innego choćby jabłko dodam że mój badyl był zsechły i najbardziej zwiednięty ze wszystkich:(

Gość a to zabawne
:D

Gość fjjewkhfrenhjhew
dzisiaj mu nie zrobie loda z połykiem za kare.

Gość fjjewkhfrenhjhew
nie podszywac sie jeszcze bezczelnie strwierdził że jestem chora psychicznie chyba i o co sie przypierdalam bo inna by go po syrach całowała za te kwiaty

Gość a to zabawne
No bo jesteś chora psychicznie, żeby o kawałek kwiatka taką aferę robić. :D

Gość sampel
żeby mi ktoś dal kwiatka:(

Ty myślisz, że dla facetka to różnice robi???? Kwiat to kwiat. Dla nich nie ma to znaczenia, ważne że kupili i baby się nie będą przypierdalać, że zapomnieli bla, bla, bla...

Gość fjjewkhfrenhjhew
e tam chodzi ze chyba jestem dla niego najważniejsza nie niech im da i 10 bukietów róż a mi lizak hit-żebym poczuła sie wyjatkowa i najwazniejsza!kurwa w sobote były jego urodziny wyjebałam zajebisty tort i putinoffa a w poniedziałek jego imieniny i znowu musiałam przygotowac uroczysty obiad do huja trudno mu sie odwdzięczyć??nie chodzi o kase bo ma pewnie był w polo i zobaczył badyle i cos go tkneło i kupił byle co i zadowolony z tego jakby nie wiem co

Nie przejmuj sie... facet to facet...on inaczej mysli niz Tyy, pewnie na twoim miejscu tez bym się zdenerwowała;/ ale co tam wazne ze pamietał.

Gość fjjewkhfrenhjhew
no własnie nie pamietał!zobaczył badyle i cos go tkneło to kupił 3 nawet nie wybrał najładniejszych i zadowolony dał i jeszcze z morda do mnie o co mi chodzi bo mine miałam nietegą

Gość fjjewkhfrenhjhew
w tamtym roku jego kumpel specjalnie jechał 15 kilosów żeby dac mi żółta róże na ten dzień głupio mu sie zrobiło pojechał do osiedlowego i kupił mi jakąś trawe a sobie czteropak

Gość osz przegapilam ciag dalszy
po co sie tak spinalas z jego urodzinami i imieninami???

Gość fjjewkhfrenhjhew
zawsze pamietam kocham go i chciałam zeby wiedział ze jest dla mnie nalwazniejszy ze pamietam mysle o nim chciałam zeby swiętował te dni i wogóle wiecie o co chodzi a on siezesrał jeszcze zobaczymy zobaczyny ja mam w kwietniu urodziny lepiej żeby cos wymyslił