Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekając na cud:))))

ciąża po tabletkach anty kiedy zrobić test??

Polecane posty

brałam 4 miesiące yasminell no i teraz czekam:) ostatnią tabletkę wzięłam 4.02, zrobiłam 7 dniową przerwę i z kolejnego opakowania wzięłam tylko jedną tabletkę i odstawiłam w ogóle tabletki. I po tej jednej nie miałam żadnego krwawienia nic. Czyli pierwszą tabletkę i ostatnią zarazem wzięłam 12.02 kiedy powinnam zrobić test??

ratunku bo zwariuję:)))))))))

Gość kiedyzrobićtest
a kiedy był stosunek ... z krwi to ok po 10-12 dniach już coś może być na becie ja tydzień przed spodziewana @ juz miałam wynik pozytywny :) ale ty chyba powinnaś troszkę dłużej po odstawieniu tabletek poczekać z ciążą?

niby powinno się czekać ale tak nas jakoś nosiło. Bardzo często i regularnie współżyję:)

nie nosiło a poniosło:D

Gość fsgcpmiwd
ale to nie chodzi o was tylko o dziecko.. i jego wady chyba.. po tabletkach powinnaś odczekać min. 3 miesiące bo można dziecku zaszkodzić

Gość hrtyyty
po odstawieniu nie zawsze okres pojawia sie szybko...nawt kilka tyg. mozesz czekac....ja czekałam prawie 2 miesiące ( brałam tabletki przez 10 lat)...

no a co w takim przypadku z ciążami które trafiają się w trakcie brania??? kiedy waszym zdaniem powinnam zrobić test???

Gość każdy w swoim tempie....
nie rozumiem po co przestałaś brać kolejne tabletki skoro nic nie piszesz że jakąś zapomniałaś wziąć.

Gość czekając na cud;)
bo je zwyczajnie w świecie odstawiłam. Nie wiem po co wzięłam pierwszą z nowego opakowania

Ale uprawiałaś seks w przerwie albo potem> bo nie rozumiem pytania za bardzo. jedyna szansa, na ciążę jest jak miałaś stosunek po tym jak zaczęłaś to nowe opakowanie i je przerwałaś. Wtedy test robisz gdzieś po ok 3 tygodniach .