Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życieJakFiut

marze o tym aby wkońcu przerwać celibat :(

Polecane posty

Gość życieJakFiut

który trwa już 2 lata... :O tak bardzo mam ochote na kobiete, ze wy nie jestescie w stanie tego sobie wyobrazić, ehh ale odkąd mnie rzuciła dziewczyna 2 lata temu, to momentalnie skazała mnie na cierpienie, czyli celibat.. bo to była moja jedyna.. miałem sex bylo pięknie później odeszła i już dupa.. nikt mnie nie chce :( czuje ze do konca zycia bede pościł.. tragedia, mówie wam tragedia.. zazdroszcze kobietom tego, ze o sex im tak łatwo jak mi o wypicie jednego piwa w czasie mniejszym niż godzina

Gość słodkilu
Jestem z tobą w tych jakże bolesnych dla ciebie myślach :(

nie zazdrość tak kobietom bo z ich punktu widzenia sex nie jest tak prosty jak z naszego . To nie tak ,że to co nas w seksie cieszy to je też . Żeby kobieta miała z seksu radość to facet musi się postarać ,a nie każdemu się chce. Tobie wystarczy ,że pomacasz cycka i tyłeczek wsadzisz 15 min i już spoko ,a ją takie coś wkurwia ;] ..więc laski tez muszą się nagimnastykować bo co z tego ,że może mieć seks na zawołanie jak z nie z każdym będzie to seks jaki ona chce ,a byle jaki seks kobietę tylko irytuje.

Gość rat killer
kup sobie lepiej dmuchaną lale bo i tak kobieta tobie służy tylko do seksu