Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shane Carlson

Czy powinnam zmienić fotele w salonie? FOTO

Polecane posty

Ale w sumie muszla klozetowa w salonie, a nawet dwie, to bardzo bardzo praktyczne rozwiązanie. Tylko ja się serio pytam... Bo według mnie te fotele nie pasują do reszty wystroju.

moim zdaniem nie pasują, wygladają na twarde, no chyba,że ktoś chce odlać swoją pupe z gipsu podczas podwieczorku

Heh, idiotka? Może się przedstaw z imienia i nazwiska, a dopiero potem mnie obrażaj, bo na razie to rozmawiam z pomarańczowym napisem z internetu.

Gość SamurajKafeterii
hahaha! ale wpadła :D wszyscy wiedzą, że wrzuciłaś tą fotę jako swój własny salon :D haha, a teraz się będzie głupio tłumaczyć... :D

Nie muszę się tłumaczyć, bo to tylko jakieś głupie forum internetowe, co mnie obchodzi co sobie ktoś pomyśli 🖐️

SamurajKafeterii, pisze się "tę" a nie "tą". Shane, nie wdawaj się w gadki z nimi, to plebs, który nawet nie umie poprawnie pisać po polsku, nie mówiąc już o językach obcych...

Gość Ivan Koniev
Ładna klepka 700x60 ?

Gość o maj god____
czytajcie ze zrozumieniem:P nie napisała ze to jej salon i jej krzesła mąż takie chce a ,ona się zastanawia .......mnie się podobają ,ale pewnie bym takich nie kupiła