Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ICP_OES

Co się dzieje z tymi facetami?

Polecane posty

Gość ICP_OES

Czytałam dzisiaj już chyba z 3 tematy o facetach zrywających kontakt nagle, bez żadnego wyjaśnienia. Panowie co się z wami dzieje? Najprawdopodobniej sama jestem przykładem kobiety zostawionej od tak, bez słowa. Nie odpisał na smsa, na meila z życzeniami z okazji Dnia Mężczyzny, też nie. Rozluźnienie w kontaktach jest już od dwóch tygodni, tłumaczył się pracą, ale przynajmniej odpisywał na wiadomości. Chociaż sam od siebie nic nie pisał. Koncertowo mnie olewa, ale ja nie zamierzam się tym przejmować. Owszem trochę żal, bo wydawał się na prawdę super facetem, świetnie czuliśmy się w swoim towarzystwie. Pisał i mówił, że lubi, myśli, ale wychodzi na to, że to tylko puste słowa. Trudno, nie zamierzam rozpaczać. Tylko zastanawia mnie co kieruje facetami, że nagle urywają kontakt. Nie jest prościej napisać, że to jednak nie to, że po prostu się "odwidziało"? Kobiet lepiej nie zostawiać z domysłami...

Gość IMO12356
kobiety nam nie obciągają :o

Gość ICP_OES
Tak, z pewnością to główny powód urywania kontaktu przez facetów. Może są jeszcze jakieś inne?

Gość coś sobie wmówiłaś i jęczysz
skoro masz to w dupie, to idź sobie na kawę z koleżanką i nia truj nam tutaj dupy.

Gość takie charaktery
dzisiejsze kobiety szybko się starzeją więc my szybko uciekamy. jak to jest że 20 wyglądają młodo a 30 staro ?

Gość mołotov
kobiety tez potrafia olac.najpierw mowia ze sie odezw, a pozniej cisza. a chodzi tylko o to by powiedziec wprost ze nie i nie rob sobie nadziei. po huj takie gierki?

Gość a ja znam pelno dwudziestek
ktore wygladaja na co najmniej 40, no, ale tryb zycia i tona tapety bez zmywania na noc po upojnej nocy robi swoje:D